Ana SayfaÜnlülerSermiyan Midyat'ın Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Sermiyan Midyat’ın Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Sermiyan Midyat geçtiğimiz aylarda birlikte yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiası ile gündeme gelmişti.

Midyat’ın eski sevgilisini darp ettiğine dair görüntüler ortaya çıktı. Detaylar haberimizin devamında…

Sermiyan Midyat kimdir?

Sevcan Yaşar kimdir?

Özür Metni Göndermişti

Oyuncu Sermiyan Midyat kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp etmesi sebebiyle “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” demişti.

Midyat, açıklamasının ardından avukatı aracılığıyla Sevcan Yaşar’a tam 41 sayfalık bir özür metni göndermişti. Özür metninin ardından sonuç alamayan oyuncu arkadaşlarını araya sokup oyuncuya ulaşmaya çalışmış ve kendisini affetmesini istemişti.

Midyat, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

sermiyan-midyat

Seni Evden Döve Döve Çıkarıyorum

Davaya ilişkin iddianemede Sevcan Yaşar’ın 4 Mayıs 2020 tarihinde ise evden ayrılmak için eşyalarını topladığı sırada Sermiyan Midyat’ın hakaret ettiği ve ‘Sen benim düşmanımsın bundan sonra.

Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a ‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’ diyerek tehditte bulunduğu kaydedildi.

Sermiyan Midyat’ın evden çıkmak isteyen Yaşar’ı yerde sürüklediği ve darp ettiği, Orhan’ın komşulardan yardım istediği ve olay yerine polislerin geldiği anlatıldı.

Sermiyan Midyat Tehdit Etti

Karakolda da Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’a yönelik ‘Senin cesedin çıkacak buradan’ ve ‘benim adım Sermiyan Midyat, bu işin peşini bırakmayacağım, sizinle görüşeceğim, göreceksiniz’ diyerek tehdit ettiği söylendi.

Olay tarihinde Sevcan Yaşar’ın da Sermiyan Midyat’ı basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı anlatıldı.

21 Eylül tarihli bilirkişi raporuna göre de Sevcan Yaşar’ın yaralandığının sabit olduğu ve şüpheli Sermiyan Midyat’ın video çekerek “Al bak Sevcan karısı, bak senin için çekiyorum.

Bak televizyonda hiçbir hasar var mı, y…k ağızlı bak burada var mı, herhangi kırık çıkık var mı, bak yatağına bak” demek suretiyle hakarette bulunduğu Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianamede yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler