Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı 'ndan Takipçisine Jet Yanıt

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ‘ndan Takipçisine Jet Yanıt

Acun Ilıcalı ile yaşadığı beraberlikle tanınan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa yorum yapan takipçisine cevap verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Miami’den Ev Aldı

Son dönemde katıldığı partilerle gündem olan Şeyma Subaşı İtalyan sevgilisi Guido’dan ayrılmasından bir süre sonra Miami’ye dönmüştü. Her fırsatta Miami’yi çok sevdiğini dile getiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Miami’de ev aldı. Kesenin ağzını açan Şeyma Subaşı aldığı yeni evindeki bir fotoğrafını paylaşarak şu cümleleri yazdı;

“Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için ALLAH’a teşekkür etmeliyim.

Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim! Olumlu bir hayat yaşamak, kendi tarzım! Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin.”

Şeyma Subaşı’ndan Aşk İddialarına Cevap

Şeyma Subaşı “Sen Öğret İşte”

Şeyma Subaşı’nın bir takipçisi Subaşı’nın fotoğrafına yorum yaparak şu cümleleri yazdı;

“Evet Şeyma işte böyle. Günde 10 kere tekrar ediyoruz ben güçlü kadınım… Belki böylece kendini inandırırsın. Ha ama baktın hâlâ olmuyorZeynep’ten bunu da öğren. Güçlü kadının güçlü olduğunu yazarak değil yaşayarak olduğunu anlatsın sana.”

Subaşı takipçisinin bu yorumuna sessiz kalmayarak “E sen öğret işte. Bilirsin çok iyi nasıl güçlü kalındığını” diyerek yanıt verdi. Ardından ise ” Instagram’da olma sebebi yaşama sebebi ŞEYMA olmuş baksanız. Yazık. İnşallah seni eğlendiren koca ya da sevgili bulursun yakında” diyerek dikkat çekti.

Şeyma’dan Küfürlü Yanıt

Subaşı daha önce de kızı Melisa ile ilgili duygusal bir paylaşım yapmış, fotoğrafa ise kızıyla kavuşmasına son 5 gün olduğunu ve onu çok özlediğini içeren bir mesaj yazmıştı. Kızıyla ayrı tatil yaptığı zamanlarda eleştirilere maruz kalan Subaşı, bir sosyal medya kullanıcısı da “Geliyorum derken paralardan bahsediyor” deyince Subaşı;

“Tam kuş beyinli ya. Sen ve senin gibi yorum yapan, konuşan ve düşünenler hepiniz salak, kuş beyinlisiniz. İyi ki sizin gibilerle hiç karşılaşmıyorum. Aynı yerlerde bulunmuyorum. Hazımsız, mutsuz, doyumsuz, klavye kahramanları sizi kuş beyinliler. Cidden hala devam mı pis pis yorumlara. Bir si….. gidin profilimden ya” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler