Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'ndan Aşk İddialarına Cevap

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Aşk İddialarına Cevap

Şeyma Subaşı’ndan aşk iddiarına sosyal medya paylaşımı ile cevap geldi. Son olarak adı dj Guido Senia  ile anılan ve bir kaç ay önce Guido ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kim? Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’ndan Cevap Niteliğinde Paylaşım

Subaşı son olarak Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi fenomen Şeyma Subaşı, en son dj sevgilisi Guido Senia ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yalnızdı. Ünlü fenomen’in son olarak sosyal medya’dan yayınladığı dans görüntüsünde Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile beraber olduğu görülmüştü.

Şeyma Subaşı’nın dans ettiği görüntülerin çekildiği videonun ilk saniyelerinde yeni sevgilisi olduğu öne sürülen mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi kadrajdaydı. ameranın kadrajında olduğunu fark edince hemen uzaklaşan  Mohammed Alsaloussi ise dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan ünlü fenomen bomba dansını sürdürmeye devam etmişti.

Şeyma Subaşı’nın Guido Senia Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

Yaptığı kalça dansıyla ağızları açık bırakan ünlü fenomen’in parti başlamadan önce yayınladığı paylaşımları ise olay olmuştu. Ünlü model Ferrari marka bir aracın sağ koltuğunda oturan Subaşı’nın çektiği görüntüler ise son bir dedikodunun daha fitilini ateşlemişti.

Şeyma Şubaşı bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Ah bu arada beni merak ediyorsanız Şeyma Subaşı bekar hayatında en güzel en güçlü en sağlıklı en bağımsız en özel en dokunulmaz hissediyor. Kızım yanıma gelince inanın bana dünyadaki en mutlu insan olacağım” notunu düştü.

Subaşı’nın bu paylaşımı Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile beraber olduğu iddialarına bir yanıt olarak görüldü.

Şeyma Subaşı’dan Yanıt “Birbirimizi Yargılamak İçin Çabalamasak”

Şeyma Subaşı İzmir depremi sonrasında yaptığı paylaşımlara gelen tepkilerin ardından şu açıklamayı yayınlamıştı;

“En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.”

“Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum. Umarım herkes içindeki kini ve nefreti beslemek yerine sevgiyi yüceltir. Güzel ülkem ve insanları en yakın zamanda yaralarını sarar. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler