Ana SayfaÜnlülerNihal Yalçın Paylaşımı ile Tepki Topladı

İlgili Postlar

Nihal Yalçın Paylaşımı ile Tepki Topladı

Nihal Yalçın sosyal medya paylaşımı ile takipçilerinin tepkisini topladı. Yalçın Netflix’te yayınlanan Öykü Karayel’in başrol oynadığı Bir Başkadır dizisini övenlere “Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be?” diyerek tepki gösterdi. Detaylar haberimizin devamında…

Nihal Yalçın Kimdir?

Öykü Karayel Kimdir?

Nihal Yalçın “Çok gaza geliyorsunuz

Son dönemde en çok konuşulanlar arasında giren Netflix yapımı Bir Başkadır dizisi hakkında oyuncu Nihal Yalçın’da sosyal medya hesabından yorum yaptı. Öykü Karayel’in oyunculuğunu övenlere;

“Çok gaza geliyorsunuzbirbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk falan övüyorsunuz bir de, böyle karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum cehaletinizi. Hadi ona cehalet demeyeyim de kendinizi bilmezliğinizi diyeyim” diyerek tepki gösterdi.

Öykü Karayel Can Bonomo İle Hem Çok Aynıyız Hem Çok Farklıyız!

Oyuncunun diziyi ve Öykü Karayel’in oyunculuğunu beğenenler için söylediği bu sözler takipçileri ve diziyi beğenenler tarafından tepki topladı.

Öykü Karayel’in canlandırdığı Meryem karakteri için ilk olarak Nihal Yalçın’ın düşünüldüğü söylenmişti. Oyuncunun bu yorumunu rolü Öykü Karayel’e kaptırması ile ilgili olduğunu düşündürdü.

Meryem Çok Kuvvetli Bir Kadın

Öykü Karayel Ayşe Arman ile gerçekleştirdiği röportajda Meryem karakteri ile arasındaki benzerlik ve farklılıkları şu şekilde açıklamıştı;

“Onun bana göre artıları var! Mesela Meryem, sezgileri çok kuvvetli bir kadın. İçgüdüsel olarak, kendine, neyin iyi geldiğini biliyor. Kendisini ifade etmekte aslında bana nazaran çok daha başarılı! Ama birtakım kalıpların içine düşmüş. Sıkışmış hissediyor bazı açılardan kendini. Peki bu, onun suçu mu? Hayır! Hayat, buna sebep olmuş, yaşadığı sosyal çevre buna sebep olmuş… Fakat oradan çok saf, çok naif bir şekilde kendine çıkış yolları bulabiliyor.”

Oyuncu Meryem karakterini canlandırırken dikkat etmeye çalıştığı şeyleri şu şekilde açıkladı;

“Genel olarak her rolde beni -bütün oyuncuları- bir “sınav” bekliyor. O da: “Sahicilik.” Ben de canlandırdığım karakterin olabildiğince “gerçek” olmasına çalışıyorum. O karakteri özümsemeye, anlamaya çalışıyorum. Empati kuruyorum. Daha doğrusu, ben, o olmaya çalışıyorum! Her sahnede, “O, bunu yapar mıydı?” ya çok takılıyorum… Evet, zor. Ama yaptığımız işi, güzel yapan da bu. Sahicilik. Ancak o zaman, rolünün hakkını verebiliyorsun…”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler