Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Guido Senia Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Guido Senia Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

Uzun bir süredir İtalyan asıllı sevgilisi Guido Senia ile yollarını ayırdığı konuşulan fenomen Şeyma Subaşı, bugün iddialar hakkında son noktayı koydu..  Acun Ilıcalı’nın eski eşi ünlü fenomen’in şoke eden açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.. İşte Detaylar…

Şok İddia, Şeyma Subaşı’nın Evini Polismi Bastı…

Şeyma Subaşı’nın, Guido Senia  Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

Son dönemlerde özel yaşantısıyla alakalı iddialar ile gündemden hiç düşmeyen fenomen Şeyma Subaşı, 2 senelik aşkı İtalyan asıllı dj sevgilisi Guido Senia ile yollarını ayırdığı iddia edilmişti..

Şeyma Subaşı Kimdir

“Aramızda Bulunan Mesafeler İlişkinin Daha Uzun Sürmesine Yetmedi”

Hürriyet gazetesinin yapmış olduğu özel haberine göre, Nişantaşı’nda magazin objektiflerine takılan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, söz konusu haberler hakkında ilk defa açıklama yaptı. Ünlü fenomen; “Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun sürmesine yetmedi, o başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık” şeklinde ifadeler kullandı..

O Konuyu Açmadı…

Diğer yandan ünlü internet fenomeni; “Senia’nın faturalarını ödemekten sıkıldığı için ilişkisi noktaladığı” iddiası hakkında bişey söylemedi..

Acun Ilıcalı kimdir?

“Özgür Kuş” Mesajıyla Bir Fotoğraf Yayınlamıştı!..

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, ayrılık iddialarının hemen sonrasında bir pozunu “Özgür kuş” mesajıyla sosyal medyada yayınlamıştı. Subaşı’nın, sosyal medya hesabından İtalyan sevgilisi olan fotoğraflarının bir bölümünü kaldırması da tüm dikkatleri üzerine çekmişti..

Şeyma Subaşı Guido Senia’yı Ailesiyle Tanıştırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler