Ana SayfaÜnlülerYurt dışında evlenmek isteyenler için ilham kaynağı ünlüler

İlgili Postlar

Yurt dışında evlenmek isteyenler için ilham kaynağı ünlüler

Özellikle son zamanlarda ünlülerin çoğu, evlenmek üzere yurt dışlarını tercih etmekte. Eğer siz de onlardan biriyseniz, ünlülerin evlendiği yerleri sıraladık.

Saint – Tropez, Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı

Saint Tropez Uçak Bileti

Fransa’nın dünyaca ünlü sahil kasabası olan Saint Tropez, evlenmek isteyen kişilerin çoğunun tercih ettiği bir mekan. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’da o kişilerden biri.. 19 Eylül’de gerçekleşen bu düğünün çok konuşulmasının yanında, bu mekanın da oldukça etkisi vardır muhakkak.

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı kimdir?

Şema Subaşı kimdir?

Paris, Başak Dizer – Kıvanç Tatlıtuğ

Paris Uçak Bileti

Yurt dışında dünya evine giren ünlülerden biri de Başak Dizel ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti. Paris zaten bilindiği üzere başlı başına bir aşk şehri olduğundan, evlenmek için buranın tercih edilmesi çok da şaşırtıcı olmasa gerek.

Başak Dizer – Kıvanç Tatlıtuğ

Başak Dizer Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Berlin, Tuba Ünsal – Mirgün Cabas

Berlin Uçak Bileti

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve iş adamı eşi Mirgün Cabas, evlenmek için Avrupa’nın Türkiye ayağı olan Berlin’i tercih etti. Bu tercihi yapmaların da tarihi, sanatı ve keşfedilmeyi bekleyen sokakları etkili olabilir.

Tuba Ünsal – Mirgün Cabas

Los Angeles, Beren Saat – Kenan Doğulu

Los Angeles Uçak Bileti

Los Angeles, sizlere nikahtan sonra Hollywood ve Beverly Hills caddelerinde düğün konvoyu yapma imkanı verecek. Çok havalı olacağı kesin. Bu ünlü çiftte bunu düşünmüştür muhakkak.

Beren Saat – Kenan Doğulu

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu kimdir?

Amerika, Başak Sayan – Murat Vardal

Amerika Uçak Bileti

Amerika, çoğu kişinin rüyalarını süsleyen modern, gelişmiş bir ülke. Bir de burada evlenerek bu anı ölümsüzleştirmek ne kadar harikadır siz düşünün. Başak Sayan ve Murat Vardal çifti bunu yaptı. Siz neden denemiyorsunuz?

Başak Sayan – Murat Vardal

Los Angeles, Ece Binay – Mahsun Kırmızıgül

Evlenmek için Los Angeles’i tercih eden bir diğer ünlü çift de Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül. Aynı zamanda çok kişinin tercihi olması üzerine ideal yer olarak görülen bu ülke, balayı için de muhteşem olacaktır.

Ece Binay – Mahsun Kırmızıgül

Belçika, Burcu Kara – Fırat Doğu Parlak

Belçika Uçak Bileti

Yüz ölçümü olarak en küçük ülkeler arasında olmasına rağmen, oldukça modern ve köklü bir tarihe sahip. Özellikle tarih ve kültüre ilgisi olanlar için paha biçilmez.

Burcu Kara – Fırat Doğu Parlak

Burcu Kara kimdir?

Fırat Doğu Parlak kimdir?

Venedik, Gamze Karaman – Nedim Keçeli

Venedik Uçak Bileti

Çoğu kişinin, özellikle de çiftlerin akın ettiği romantik bir yer Venedik. Bir de büyük kanal da yapacağınız turlar aşkınıza aşk katacak. Gamze Kahraman ve Nedim Keçeli çiftinin evlenmek için burayı tercih etmesi tabi ki tesadüf değil.

Gamze Karaman – Nedim Keçeli

Phuket, Gonca Vuslateri – Burak Erdoğan

Phuket Uçak Bileti

Gece hayatıyla ünlü olan Tayland, hareketli bir ülke olmasına rağmen, Phuket sahillerinde ruhunuzu dinlendireceğiniz oldukça sakin yerler de mevcut.

Gonca Vuslateri – Burak Erdoğan

Gonca Vuslateri kimdir?

Almanya, Pınar Dilek – Tarkan

Almanya Uçak Bileti

Yılın en konuşulan çiftlerinden biri de Pınar Dilek ve Tarkan. Bu ikili daha önce bir imza gününde Almanya’da tanışmışlardı. Tanıştıkları yerde evlenmek gibi bir romantiklik yapan çift, evliliklerini tekne turunda balayı ile taçlandırdı.

Pınar Dilek – Tarkan

Pınar Dilek Kimdir?

Tarkan Kimdir?

Barselona, Gülşen – Ozan Çolakoğlu

Barselona Uçak Bileti

Eğlencenin dibine vuracağınız bu ülkede, harika zaman geçireceksiniz. Daha çok balayı için tercih edilse de, evlilik için de oldukça talep var. Bunlardan biri de Gülşen ve Ozan Çolak çifti.

Gülşen – Ozan Çolakoğlu

Gülşen Kimdir?

Ozan Çolakoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler