Ana SayfaKimdirFırat Doğu Parlak Kimdir?

İlgili Postlar

Fırat Doğu Parlak Kimdir?

Usta yönetmen Fırat Doğu Parlak kimdir, isim olarak çok bilinmese de aslında herkesin bildiği bir isim çünkü sürekli televizyon dünyasında programını izliyor ve sesini duyuyoruz. 10 senedir sürekli izlemeye alıştığımız Komedi Dükkan’ı ile başlayan Arkadaşım Hoşgeldin ile devam eden ve Tolgshow ile hala izlemeye devam ettiğimiz Tolga Çevik gösterisinin yönetmeni kendisi.


Bugün Doğan Ünlüler

Fırat Doğu Parlak aslen nereli? Fırat Doğu Parlak şuan kaç yaşında? Fırat Doğu Parlak hangi burç?

20 Eylül 1984 yılında dünyaya geldi, usta yönetmen şu an 33 yaşında. Fırat Doğu Parlak aslen Artvinlidir.

Fırat Doğu Parlak Kimdir?

Fırat Doğu Parlak, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi . Eğitim yıllarından ilkokul, ortaokul ve liseyi de doğduğu yerde tamamladı. Lise sonrasında yönetmen olma hayalini gerçekleştirmek isteyen Parlak, İstanbul’da konservatuar bölümünü bitirdikden sonra hayaline ilk adımı atmayı başardı. Bir süre sonra markaların reklam filminde yönetmenlik yapmaya başlayan Parlak, çocukluktan beri istediği yönetmen koltuğuna sonunda oturmuştu.

Bu dönemlerde pek tanınmıyor olsa da, büyük bir girişimde bulunarak Tolga Çevik’in rol aldığı Komedi Dükkan’ına yönetmenlik yapmaya başladı ve bu kariyeri için dönüm noktası oldu. Yıldızı bir anda parlayan usta yönetmen tüm patenti ve program hakları kendisine ait olan Komedi Dükkan’ı formatı ile uzun süre yayında kalmasını sağladı ve hala da devam ediyor.

Fırat Doğu Parlak Biyografisi

Komedi Dükkanı formatı haricinde, geçtiğimiz yıllarda yayınlanmış olan Mert ve Gert ile Cümbür Cemaat Aile dizilerinin de yönetmeni olan Parlak, kariyerinde iyi adımlar atmayı başarmıştır.

Komedi Dükkanı programı sonrasında Arkadaşım Hoşgeldin isimli bir programla Türkiye turuna çıkan Komedi Dükkanı ekibi, turneyi tamamladıktan sonra aynı ismi taşıyan bir programla tekrar televizyonda yerini aldı. Fırat Doğu Parlak özellikle ‘Sen devam et, ben o kısmı montajda atarım’ sözüyle çok konuşulmuş ve tanınmıştır.

Burcu Kara ile Evli

Bu sezon ise aynı ekip Tolgshow programıyla televizyon dünyasında güldürmeye devam ediyor.

Programın ana teması ise, önceden belirlenmiş olan konularda, herhangi bir metne bağlı olmaksızın, tamamen doğaçlama bir şekilde skeç yapmaya dayanıyor ve komik enstantanelerle eğlenceli bir zaman vaad ediyor.

Şu sıralar, yine televizyon dünyasından tanıdığımız Burcu Kara ile gayet güzel bir evliliği vardır.

Burcu Kara kimdir?

Fırat Doğu Parlak Burcu Kara
Fırat Doğu Parlak Burcu Kara

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler