Ana SayfaKimdirMelek Mosso kimdir?

İlgili Postlar

Melek Mosso kimdir?

Melek Mosso kimdir? Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Melek Mosso kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi burç, nasıl ünlü oldu, çalışmaları nelerdir? Melek Mosso hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Melek Mosso kimdir? Gerçek ismi ne? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Melek Mosso şuan kaç yaşında?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de hayat gözlerini açtı. Melek Mosso sahne ismini kullanıyor. Gerçek ismi Melek, ancak gerçek soy ismi Davarcı’dır. ‘Mosso’, İtalyanca bir müzik terimi olmakla birlikte ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına geliyor.

Melek Mosso hangi burç?

11 Kasım günü dünyaya gelen Melek Mosso’nun burcu da Akrep.

Melek Mosso Kimdir? Kariyerindeki Gelişimi

Melek Mosso’nun müziğe karşı olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda ortaya çıktı. Henüz 9 yaşındayken bağlama çalmaya başladı. Kendini müzik alanında yetiştirmek isteyen Melek Mosso, Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim gördü. Ardından Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde okudu.

Müzik yaşamına yan flüt çalarak devam etti.

Grundig Türkiye firmasının düzenlediği şarkı yarışmasına katıldı. Yarışmada jüri özle ödülünü kazanmayı başardı. Böylelikle, Akustikhane stüdyolarında kayıt şansı yakaladı.

Ardından da, Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ isimli ses yarışmasına katıldı.

Melek Mosso, 2018 yılında kendisine ait Youtube kanalında, Yıldız Tilbe’nin ‘Vursalar Ölemem’ isimli şarkısını coverladı. Bu performansı, yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.

Melek Mosso yeni şarkısı ‘Gölgen Yeter’ ile turnede

Melek Mosso’nun asıl popüler oluşundaki en büyük dönüm noktası; SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çukur isimli dizide yayınlanan ‘Hiç Işık Yok’ isimli şarkı ile gerçekleşti. Dilden dile dolaşan bu şarkının dizide yayınlanmasının ardından son derece dikkat çekici bir isim haline gelmeyi başardı.

Melek Mosso şarkıları

  • Vursalar Ölemem (Yıldız Tilbe)
  • Ben Varım
  • Dilek Taşı
  • Yalnız Gece
  • Bana Yalan Söylediler (Semiramis Pekkan)
  • Arzular Arsız (Yıldız Tilbe)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler