Ana SayfaÜnlülerYavuz Bingöl Hastanelik Oldu!

İlgili Postlar

Yavuz Bingöl Hastanelik Oldu!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl hastanelik oldu! Dün akşam saatlerinde İstanbul Şişli Etfal Hastanesinin acil çıkışında görüntülenen Bingöl’ün safra kesesinin iltihaplandığı öğrenildi. Hastanenin, acil kapısından çıkarken objektiflere yansıyan Yavuz Bingöl, “Taburcu olmadım henüz. Doktor bir şeyler yememe müsaade verdi. Bir şeyler atıştırıp tekrar geri geleceğim” dedi.

Yavuz Bingöl Hastanelik Oldu

Sözcü gazetesinden aldığımız habere göre Yavuz Bingöl; gün akşam, Şişli Etfal Hastanesinin acil çıkışında görüntülendi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yavuz Bingöl’ün Durumu Nasıl?

“Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününe katılmıştınız. Ne zaman rahatsızlandınız?” sorusuna yanıt veren ünlü türkücü Bingöl;

Evime geçtikten sonra ağrım ve sancım oldu. Mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabahında ise yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal’e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı. Önce operasyonla almak istenildi ama daha sonra gerek olmadığı ve yılda bir kez rutin kontrole gelmemin yeterli olacağı söylendi” şeklinde durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler