Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYıldız Tilbe yeni albümüyle müzik piyasasına damga vurdu

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe yeni albümüyle müzik piyasasına damga vurdu

Geçtiğimiz ay içerisinde Yıldızlı Şarkılar adlı yeni albümüyle piyasaya giriş yapan Yıldız Tilbe, kısa sürede birinciliğe yükseldi.

Geçtiğimiz ay içerisinde 39 farklı şarkıcıyla özel bir proje gerçekleştiren Yıldız Tilbe, Yıldızlı Şarkılar adını verdiği albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Şarkıcı sevilen 39 şarkısı ile sevenlerine ulaşmayı başarırken kısa süre içerisinde her yerde dinlenmeye başlanan şarkılar, durgun geçen piyasanın da hareketlenmesini sağladı.

Yıldız Tilbe sonunda patladı! Herkes bana şarlıyor

Yıldız Tilbe yeni albümüyle 1 numarada!

Radyolarda ve fiziki satış listelerinde 1 numarada olan Yıldız Tilbe, yeni albümüyle böylece yeniden aynı performansı göstermeyi başardı. Üstelik birbirinden iddialı ve sevilen şarkıcılarla yapılan albüm, her şarkının da öne çıkmasını sağlıyor. Kral Müzik tarafından hazırlanan Top 10’da Aleyna Tilki’nin yorumladığı ‘Yalnız Çiçek’ zirvede. Merve Özbey’in okuduğu ‘Vuracak’ üçüncü, Edis’in seslendirdiği ‘Buz Kırağı’ dördüncü olmuştu. Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerde ve özellikle yaz döneminde Yıldız Tilbe’nin albümünün çok konuşulması bekleniyor.

Yıldız Tilbe kimdir?

Merve Özbey kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

Edis kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler