Ana SayfaKültür ve SanatMüzikZiynet Sali'den çocuk itirafı: Çok istedim!

İlgili Postlar

Ziynet Sali’den çocuk itirafı: Çok istedim!

Özel bir Youtube programına konuk olarak hayatı ve iş yaşamıyla ilgili açıklamalar yapan Ziynet Sali çocuk konusunda itirafta bulundu.

Yankı Alper’in stüdyo konuğu olan Ziynet Sali’nin bugüne kadar hiç evlenmemesi büyük merak uyandırıyordu. Neden evlenmediğine yönelik soruya içtenlikle yanıt veren ve bu konuya açıklık getiren Ziynet Sali¸ “Hayattaki bütün algılarımı müziğe yönelttim. İşim yüzünden sevgilim bile olmadı. Evlenip, aile kurmak isterim ama olmadı. Bazı dönemler çocuk sahibi olmayı çok istedim. Ama mutlu bir evlilik olmazsa çocuk da olmaz. Bu yüzden evliliğimiz kurtulsun diye çocuk yapanlara çok kızıyorum” dedi.

Ziynet Sali’ye müstehcen uyarısı!

Yeni albümünde Sezen Aksu imzası

Deli Divaneyim albümüyle iyi bir çıkış yakalayan Ziynet Sali, albümünde Sezen Aksu imzasının olduğunu söyledi. Albümün adıyla ilgili spekülasyonlara da yanıt veren şarkıcı, sanıldığı gibi bir durumun olmadığını ve kimseye deli divane olmadığını söyledi.

“Türkiye’de sanatçıya destek verilmiyor!”

Geçtiğimiz yıl içerisinde de Magic isimli bir albüm çıkaran Sali, bu konuda Türkiye’deki duruma karşı sitem etti. Türkiye’de sanatçılara yeteri kadar destek verilmediğini söyleyen ünlü isim, “Ülkemizde ses sanatçılarına yeteri kadar değer verilmiyor. İspanyol şarkıcı Shakira’yı dünyadaki bütün İspanyollar desteklediği için bugün Shakira, Shakira oldu. Dünyanın yarısı İspanyolca konuşuyor. Halbuki bizim de gurbette çok fazla insanımız var. Dünyada çok fazlayız ama bizim insanımız sanata ve sanatçıya destek olmuyor” dedi.

Ziynet Sali kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler