Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimlerin Reklamını Yapıp Davalık Olduğu İlaç Firmasının Sahibi Konuştu!

İlgili Postlar

Ünlü İsimlerin Reklamını Yapıp Davalık Olduğu İlaç Firmasının Sahibi Konuştu!

Demet Şener Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde birçok ünlü isimlerin koronavirüse iyi geliyor şeklinde tanıtımını yaptığı ilaç, aslında Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onayında olmadığı ortaya çıkmıştı. İlaç firmasının sahibi konuyla alakalı ilk kez konuştu.

Perihan Savaş Kimdir?

Ünlü isimlerin koronavirüsten koruduğunu söyleyerek önerdiği ilaç için bakanlıktan onay alınmadığı ortaya çıktı

Ünlü İsimlerin Reklamını Yapıp Davalık Olduğu İlaç Firmasının Sahibi Konuştu!

Şeyma Subaşı Kimdir?

Seren Serengil Kimdir?

Ülkemizde koronavirüs görülmesinden bu yana tüm herkes tedbir almaya başladı. Aralarında Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seray Sever, Demet Şener gibi ünlü isimlerin “Koronavirüsüne iyi geliyor” diye reklamını yaptı. İddialara göre ürün için şikayetlerin artması üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ruhsatsız ürün ve tanıtımını yapan ünlü isimlere karşı harekete geçip soruşturma başlattı. Konuyla alakalı ilacı üreten firmanın sahibi Cüneyt Alacacı sessizliğini bozdu.

Seda Sayan Kimdir?

Cüneyt Akacacı, reklamlardan kendisinin haberi olmadığını belirterek, tanıtım yapan ünlüleri cahil olmakla suçladı. Akacacı, üretimine başlanmış bir ürün ve izin olmadığını belirten Cüneyt Akacacı, üretilmemiş bir ürünün satışının nasıl olduğunu sorguladı. Reklamını yaptığı kutunun boş bile olabileceğini iddia eden Cüneyt Akacacı” adaletin huzurunda hesap verecekler” dedi.

Gizem Hatipoğlu Kimdir?

Ebru Akel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler