Ana SayfaDedikoduSon Dakika! Serdar Ortaç Koronavirüs Mü?

İlgili Postlar

Son Dakika! Serdar Ortaç Koronavirüs Mü?

Kendisinden yaşça küçük olan Seçil Gür ile yaşadığı aşkla magazin gündemine gelen Serdar Ortaç’tan sevenlerini korkutacak videolar geldi. Serdar Ortaç, rahatsızlandığını belirleterek sabah saatlerinde hastaneye gitti. Serdar Ortaç hastaneye gittiği anlardan başlayarak tüm bilgileri sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının testinin sonucu ne çıktı? Tüm detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’ın sevgilisi Seçil Gür, Objektiflerden Kaçtı!

Son Dakika: Serdar Ortaç Koronavirüs Mü?

Serdar Ortaç Evlat’mı Edinmeye Karar Verdi..

Serdar Ortaç, rahatsızlandığını belirleterek sabah saatlerinde hastaneye gitti. Rahatsızlandığını ve hastaneye gittiğini ileten Serdar Ortaç,  “ateşim falan yok ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. İnşallah nezle veya gribimdir.” temennisinde bulundu. Ünlü şarkıcının bu paylaşımlarından sonra tüm sevenleri testin sonucunu için nefeslerini tuttu. Haberler kısa süre içinde sosyal medyaya yayıldı, ünlü şarkıcıya birçok mesaj geldi.

Hastaneye girdikten sonra ateşini ölçtüren Ortaç, “Ateş normal yırttık. Hastanede Göğüs Hastalıkları bölümüne geldim. Tomografiye gireceğim orada virüs varsa görünecek. MS hastası olduğum için doktorumun verdiği ilaç benim tüm bağışıklık sistemimi koruyormuş” şeklinde yaptığı açıklamasıyla sevenlerini bir nebze olsun rahattı.

Serdar Ortaç’tan İlk Paylaşım Geldi!

Test Sonucu Ne Çıktı?

Serdar Ortaç kimdir?

Hastanede yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaşan, Serdar Ortaç test sonucunu açıkladı. Yeni bir açıklama yapan Ortaç, “Koronavirüs test sonucum negatif çıktı. Solunum yolunda biraz rahatsızlığım var” diyerek sevenlerini rahatlattı.

Son Dakika! Serdar Ortaç Koronavirüs Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler