Ana SayfaÜnlülerTwitter'ı Yıkan Adam İşte Burak Tozkoparan..

İlgili Postlar

Twitter’ı Yıkan Adam İşte Burak Tozkoparan..

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana püpolür diziler arasına girmeyi başaran Star Tv’de izlediğimiz “Menajerimi Ara” adlı diziye dahil olan yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan, sosyal medya gündemini adeta alt üst etti. İşte Detaylar..

Menajerimi Ara 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Diziye 4 Konuk Oyuncu Birden Katılıyor!

Twitter’ı Yıkan Adam İşte Burak Tozkoparan..

Star Tv’nin beğenilerek izlenen dizisi “Menajerimi Ara” ya başarılı  oyuncu Burak Tozkoparan dahil olduğu ortaya çıkınca sosyal medya gündemi birden yıkıldı.

Burak Tozkoparan Kimdir?

Yeni Sezonun iddialı dizilerinden olan “Menajerimi Ara” dizisi oyuncu kadrosuna yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan dahil oldu. Güçlü  oyuncu kadrosu ve her hafta ağırladığı konuk oyuncular ile isminden söz ettirmeyi başaran “Menajerimi Ara”, Oyuncu Burak Tozkoparan’ın katılmasıyla bu sefer dizi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Tozkoparan, yüksek performansıyla sosyal medya gündeminin en çok konuşulanları arasına giriverdi.

‘Menajerimi Ara Hoşgeldin Burak’

Yakışıklı oyuncu “Menajerimi Ara” da ekran karşısına çıktığı o andan itibaren ‘Menajerimi Ara Hoşgeldin Burak’ hastagi ile Twitter gündemine girince olanlar oldu. Uzun süre  gündemde kalan ve büyükçe bir hayran kitlesine sahip olan Burak Tozkoparan, bu sezonun en iddialı dizisi Menajerimi Ara’da Emir karakterine can veriyor.

Menajerimi Ara 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Feyyaz Yiğit Yeni Projede Fobisini Yenebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler