Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz Klibinde Dansçıları Aç Mı Bıraktı?

İlgili Postlar

Mabel Matiz Klibinde Dansçıları Aç Mı Bıraktı?

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz’in 16 Ekim’de ‘Toy’ isimli yeni şarkısının klibi yayınlandı. Yayınlandığı gün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Mabel Matiz ‘in klibinde dansçıları aç bıraktığı söylentileri herkesi şaşırttı. Mabel Matiz’in dansçıları sosyal medyadan isyan etti.

Mabel Matiz Kimdir?

55 Saat Aç ve Susuz Bırakıldık

Mabel Matiz’in Toy şarkısına Kayaköy ve Patara’da çektiği klip ilk yayınlandığı gün hayranlarından büyük ilgi gördü. Her çektiği klipte dinleyenleri şaşırtmayı başaran sanatçının son klibi de dinleyicilerden tam not aldı. Klibin yayınlanmasının ardından klipteki dansçıların yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü. Mabel Matiz’in sevenlerini şaşırtan o açıklama;

Mabel Matiz Altın Kelebek’te İki Ödül Birden Kazandı

Klip boyunca aç ve susuz kaldıklarını iddia eden ekip, “Barınma, beslenme, hijyen ve can güvenliği gibi temel ihtiyaçlarımız karşılanmadan sigortasız 55 saatlik mesai yaptırıldık. Su istedik verilmedi. Aç bırakıldık. 40 derece havada kızgın kumda dans ettik. Gölge alan verilmedi. Bizi İstanbul-Patara arası taşıyan tek şoför aynı gün set alanlarına da taşıdı ve hiç dinlenmeden 15 saatlik yolu geri getirdi. Eşyalarımızı bıraktığımız otel, parası ödenmediği için bizi içeri almadı. İnsanlık dışı muamele gördük. Aptal yerine konduk!” dedi.

Söylemler Gerçeği Yansıtmamaktadır

Klipte oynayan dansçıların yaptığı açıklamanın üzerine Mabel Matiz, bir basın açıklaması yaptı:

Birkaç gündür sosyal medyada gündeme gelen, “TOY” video klibinin çekim aşamasında yaşanan aksaklıklar ve sorunlarla ilgili Mabel Matiz’in şahsına yönelik yapılan söylemler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yaşanan sıkıntı, yönetimin sağlanması amacıyla kendileriyle profesyonel olarak anlaştıkları organizasyon firmasının, sorumluluklarını yerine getirmemesinden kaynaklanmıştır. Bu durumun Mabel Matiz’in şahsıyla ilgisi olmamakla birlikte; kendisi de yaşanılan bu sıkıntıdan duyduğu üzüntüsünü siz basın mensuplarıyla paylaşmak ister.

Mabel Matiz Twitter’da Gündem Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler