Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz Altın Kelebek'te İki Ödül Birden Kazandı

İlgili Postlar

Mabel Matiz Altın Kelebek’te İki Ödül Birden Kazandı

Geçtiğimiz hafta yapılan TYT sınavında ki bir soruyla son dönemlerde gündemden düşmeyen Mabel Matiz Altın Kelbek’te iki ödül birden kazandı. Ünlü sanatçı ödüllerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. İşte Mabel Matiz’in o paylaşımı;

YKS’de Mabel Matiz Sorusu

27 Haziran tarihinde 2 milyondan fazla gencin hayatını etkileyen TYT sınavında sosyal medya Mabel Matiz sorusuyla çalkalandı. Edebiyat sınavında sorulan paragraf sorusunda Mabel Matiz’in konu olması bazı öğrencilerden tepki çekti. ÖSYM’nin YKS’de adı geçen soruyla ilgili inceleme başlattığını duyurduğu Mabel Matiz, aldığı iki ödülün ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mabel Matiz Twitter’da Gündem Oldu!

Sınav Sonrası Mabel Matiz’den Açıklama

Sınavda kendinin konu olduğu soruyu sosyal medyadan öğrenen sevilen sanatçı Mabel Matiz sosyal medya hesabı üzerinden “Selam : ) Müziğimle hayati bir sınavın sorularına konu olmak beni çok mutlu etti. Şimdi ise aynı sınav üzerinden kişisel değerlerimin konu edilmesini hayretle izliyorum. Adımın yanına coğrafi işaret logosu konmasına ramak kalmışken, sınandığım şeye bak. Eh, hayatın sınavları bitmez demiştim : ) Bi’ yoklama da burdan geldi. Yoğun destek ve sevgi mesajlarınızı içim büyüyerek okuyor ve kabul ediyorum. Bugüne dek müziğimle anlatmak istediğim şeyin ne kadar iyi anlaşıldığını yine sizin yazdıklarınızdan anlıyor ve daha da güçlü hissediyorum. Müziğimi yapmaya, hikayeler anlatmaya ve bu ülkenin bir parçası olmaya gönülden devam edeceğim. Bir başka sınavda görüşmek üzere” açıklamasını yaptı.

Mabel Matiz Kimdir?

Mabel Matiz Altın Kelebek’te İki Ödül Birden Kazandı

Geçtiğimiz günlerde ÖSY’nin soruyla ilgili soruşturma başlattığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Mabel Matiz dün yaptığı paylaşımla Altın Kelebek ödüllerinde iki ödül kazandığını “46.Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Sanatçı” ve “En İyi Video Klip” ödüllerini aldık, mutluyum! Layık gören tüm dinleyici dostlarıma teşekkürler! Mendilimde Kırmızım Var klibinin değerli yönetmeni Erhan Arık’a ve DOP Meryem Yavuz’a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” sözleriyle açıklayarak bir konuşma metni de paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler