Ana SayfaÜnlülerOyuncu Derya Şen'in Sürpriz Yeni İşi..

İlgili Postlar

Oyuncu Derya Şen’in Sürpriz Yeni İşi..

Beyaz perdenin ve ekranların güzel yüzü Derya Şen, rol aldığı projeler yanında yetiştirdiği öğrencileriyle de her zaman çok konuşuluyor. Oyunculuk mesleğinin yanında açtığı oyunculuk atölyesinde de bir hayli zaman ve efor harcayan güzel oyuncu, konusunun kendine ait olan sitcom tarzı dizi projesinin yapımcılığı için kolları sıvadı. Nasılmı? İşte Detaylar..

Derya Şen Oyunculuk Atölyesi Çalışmalarına Start Verdi

Oyuncu Derya Şen’in Sürpriz Yeni İşi..

Pilot çekimlerini gerçekleştirdiği sitcom tarzı dizisi için Televizyon kanallarıyla toplantılar yapan sanatçı Derya Şen, Balat semtinde çekimleri start verilen korku komedi tarzındaki “Emlakçılar Kralı Lanetli Köşk” adlı filminde de başrollerden Zahide karakterine can veriyor.

“Hikâyesi Benim Olan Sürpriz Bir Komedi Dizi Projem Var”

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Aytekin Cengiz’in yaptığı filmde korkunun komik halini farklı bir bakış açısıyla işliyoruz ifadesinde bulunan ünlü oyuncu Derya Şen “Filmde öğrencilerimle oynuyorum. Artık yapımcılığa soyunma vakti geldi, hikâyesi bana ait olan sürpriz bir komedi dizi projem var. Kanal görüşmelerime başladım. Heyecanlıyım, sabırsızlanıyorum” dedi.

Derya Şen'in Yeni İşi
Derya Şen’in Yeni İşi

On Parmağında On Marifet…

Öte yandan lisanslı voleybolcu olan ünlü sinema oyuncusu Derya Şen, mesleği konusunda durmak bilmeyerek, işinin her koluna el atmaya kararlı görünüyor.

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler