Ana SayfaDünyaJeff Bridges Kansere Yakalandı

İlgili Postlar

Jeff Bridges Kansere Yakalandı

Jeff Bridges kansere yakalandı. Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktör Jeff Bridges, sosyal medya hesabından hayranlarına üzücü bir haber verdi. ABD’li yıldızın itirafı hayranlarını endişelendirdi. Hastalığı hakkında ilk kez açıklama yapan dünyaca ünlü aktör aynı zamanda sevenlerine moral vermeye de çalıştı. İşte Jeff Bridges’in o açıklaması;

“Oy Verin”

Öte yandan 3 Kasım’da yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde oy verme çağrısında da bulunan oyuncu, “Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Lütfen oy vermeye gitmeyi unutmayın. Çünkü hepimiz bu işin içindeyiz” açıklamasını yaptı.

Jeff Bridges’ın Oscar Konuşması

Usta oyuncu Jeff Bridges, yıllarca sinema sanatına emek verdikten ve beş kez Oscar’a aday gösterildikten sonra 2010 senesinde “Crazy Heart” “Çılgın Yürek” filminde alkolik country şarkıcısı Bad Blake rolüyle sonunda En İyi Erkek Oyuncu ödülü aldı. Bridges ödülü alırken “Beni böylesine harika bir mesleğe yönelten anne ve babama teşekkür ediyorum.” demişti. Bridges’in rolüyle bütünleştiğini söyleyen yönetmen Scott Cooper’da ünlü oyuncu hakkında “Oyunculuğu olağanüstü. 50’den fazla filmde rol almış olan Bridges bu rolde, en üstün performanslarından birini sergiliyor.” yorumunu yapmıştı.

Jeff Bridges Kansere Yakalandı

Dünyaca ünlü aktör Jeff Bridges, Instagram hesabı üzerinden şunları yazdı: “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme süresi tahmini iyi olduğu için şanslı hissediyorum.”

Jeff Bridges Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler