Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay Ünlü Basketbolcuyla Aşk mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Tuvana Türkay Ünlü Basketbolcuyla Aşk mı Yaşıyor?

Oyuncu Tuvana Türkay geçen ay ayrıldığı Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk‘tan sonra yine bir sportmenle aşk mı yaşıyor? Merak edildi. Güzel oyuncunun, önceki akşam eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aynı mekanda görülmesi, havada aşk kokusu mu var? Acaba dedirtti.

Tuvana Türkay Alper Potuk

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Tuvana Türkay önceki akşam, ablası ve diş doktoruyla birlikte, Kuruçeşme’de bir mekanda objektiflerce görüntülendi. Aynı mekanda, eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin de olması dikkat çekti. Hatta Tunçeri’nin, Tuvana Türkay ve diğer arkadaşlarıyla birlikte yemek yediği de öğrenildi.

tuvana türkay kerem tunçeri

 

Geçtiğimiz ay; güzel oyuncu Türkay’ın, futbolcu sevgilisi Alper Potuk’tan ayrıldığı ve kalbinin boş olduğu biliniyordu. Kerem Tunçeri’nin ise geçen yaz; manken ve sunucu Gamze Balım‘dan ayrıldıktan sonra Hülya Koçyiğit‘in torunu Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşadıkları ve artık birlikte olmadıkları da biliniyordu.

tuvana türkay kerem tunçeri

 

Dün akşam, ünlü ikilinin birlikte yemek yedikleri öğrenilince, aşk yaşadıklarına dair iddiaları akıllara getirdi. Basın mensupları tarafından, ikilinin gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıktıkları gözlemlendi. Bu durum nedeniyle açıklama yapan ikili; içeride karşılaştıklarını ve yanlarında başka arkadaşlarının da olduğunu söyleyerek, aşk iddialarını yalanladı.

2017’nin Son Aşk Bombası mı?

Dün gece, Tuvana Türkay ve arkadaşlarıyla yemek yiyen ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, mekandan ilk ayrılan isim oldu. Tunçeri, magazin muhabirlerinin, “2017’nin son aşk bombası mı?” sorusuna ”Yok öyle bir şey” diyerek, aşk iddialarına açıklık getirdi.

Tuvana Türkay: “O sizin hüsnü kuruntunuz!”

Mekandan, sonra ayrılan güzel oyuncu Türkay ise; basın mensuplarına “O sizin hüsnü kuruntunuz. Ablam ve diş doktorumla geldim. Kerem de arkadaşım. Sandığınız gibi bir durum yok.” Diyerek açıklama yaptı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler