Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay Pahalı Hediyeyi Kabul Etmedi

İlgili Postlar

Tuvana Türkay Pahalı Hediyeyi Kabul Etmedi

Tuvana Türkay Pahalı Hediyeyi Kabul Etmedi

Oyuncu Tuvana Türkay’ın futbolcu sevgilisi Alper Potuk’un doğum günü hediyesi olarak kendisine aldığı 520 bin TL’lik son model otomobili “Çok pahalı bir armağan” diyerek reddettiği iddia edildi.

Yaklaşık bir yıldır Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşayan Tuvana Türkay’a, 26 yaşındaki futbolcunun otomobil jesti yaptığı öne sürüldü.

Dün 27 yaşına basan sevgilisi için 520 bin TL’lik son model Audi A5 otomobil alan Potuk iddialara göre lüks aracın anahtarını gül buketi eşliğinde Türkay’a sundu.

Ancak ililinin yakın çevresi Türkay’ın, Potuk’a, “Bu çok pahalı bir armağan. Maalesef, bunu kabul edemem” yanıtını vererek hediyeyi reddetiğini öne sürdü.

Son olarak Deli Gönül dizisinde rol alan Tuvana Türkay ile Fenarbahçeli futbolcu Alper Potuk aşklarını belgeleyen ilk kareyi yayınladı. Çift bu fotoğrafla aşklarını ilan etmiş oldu.

YORUMA KAPALI

Potuk, 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisi sonrası soluğu oyuncu sevgilisi Türkay’ın yanında aldı. Türkay, 26 yaşındaki Potuk ile çekilen romantik fotoğrafını, “Galibiyet pozu” notuyla yoruma kapalı Instagram’da paylaştı.

 

‘ALPER’ YAZILI FORMAYLA

26 yaşındaki Türkay’ın Fenerbahçe-Manchester United maçını tribünde, 7 numaralı Alper yazan formasıyla izlemesi aşk iddialarını gündeme getirmişti.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde “tuana” şarkısını coverladı. 26 yaşındaki Türkay aynı zamanda şarkı sözü ve beste yapıyo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler