Ana SayfaDedikoduHalit Ergenç:’’Kimse Kazandığımız Paranın Hesabını Soramaz’’

İlgili Postlar

Halit Ergenç:’’Kimse Kazandığımız Paranın Hesabını Soramaz’’

Halit Ergenç:’’Kimse Kazandığımız Paranın Hesabını Soramaz’’

Dizi oyuncularının astronomik bölüm ücretleri bir süredir gündemi meşgul ederken Halit Ergenç’ten sürpriz bir çıkış geldi. Yunanistan’dan ev alacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Ergenç, “Kimsenin bunun hesabını sormaya hakkı yok” dedi. Peki ama dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor. İşte Ergenç’in sözleri ve oyuncuların aldığı ücretler…

Oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen Halit Ergenç, dizi oyuncularının bölüm başına aldığı ücretlerin eleştirilmesine isyan etti.

47 yaşındaki oyuncu, “Deli gibi çalışıp, alnımızın teriyle kazanıyoruz. Kimsenin bunun hesabını sormaya hakkı yok” dedi.

Ergenç sözlerine şöyle devam etti: Ne yapıyorsak karşılığını alıyoruz, çok çaba sarf ediyoruz ve birçok noktada hayatımızdan ödün veriyoruz. Herkesin işi de derdi de kendine. Olunabiliyorsa herkes oyuncu olurdu” dedi.

Her mesleğin bir ağırlığı ve zorluğu olduğunu sözlerine ekleyen Ergenç, “Nasıl ki ayakkabıcı, bankacı olabilirsek, bu işin de bir gereği var. Bizim mesleğin ağırlığı da bu karakterleri yaratmak, psikolojik olarak onların içine girip çıkmak. Her iş dışarıdan başkasına kolay gelir” şeklinde konuştu.

Uzayan sakallarından sıkılmadığını belirten ve Yunanistan’dan ev alacaklarına dair çıkan haberleri yalanlayan Ergenç ” Bahsi edilen yerlere daha önce gitmedik bile” dedi.

Bu çıkışı tepki alacak diye beklenirken ünlü oyuncuya sevenleri sahip çıkarak oyuncuyu sosyal medya üzerinden korudu. Ünlü sanatçının haklı olduğu şeklinde bir çok yorum ve beğeni atarak destek oldular ünlü sanatçıya.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler