Ana SayfaDedikoduAras Bulut'u hiç böyle görmediniz!

İlgili Postlar

Aras Bulut’u hiç böyle görmediniz!

Uçakta fena halde yakalanan Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz’le başrolü paylaştığı ‘Çukur’ dizisinin çekimleri Paris’te devam ediyordu. Aras Bulut İynemli, İstanbul’a dönüş uçağındaki görüntüsüyle magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya ifşa etti!

Sosyal medyada yayınlanan Aras Bulut İynemli’nin uçaktaki karesinde, “Pazartesi sabahı Paris-İstanbul business class mevkinde nalları dikmiş bir Aras Bulut İynemli” açıklaması yazıldı. Gündem olan bu fotoğrafta Aras Bulut İynemli’nin bir hayli yorgun olduğu anlaşılırken 27 yaşındaki oyuncunun, koltuğunu arkaya yatırdığı ve ayaklarını uzattığı görülüyor.

Paris’te çekim yapıldı!

“Çukur” adlı dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da başladı. Ancak dizi ekibi, hafta başında Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in sahneleri için Paris’e gitmişti. Paris’te Eyfel Kulesi’nin etrafında çekim yapan Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz orada yaşayan Türklerin de ilgi odağı olmuştu. Dizi çekimlerinden sonra İstanbul’a dönüş uçağında Aras Bulut İynemli’nin fotoğrafı olay yarattı. Magazin dünyasında bir süre konuşulacağa benzeyen fotoğrafı hakkında Bulut’tan henüz bir açıklama gelmedi. [irp]

“Çukur” adlı dizisi…
Çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da başlayan ve Paris’te devam edilen dizinin senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdı. Dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta sanatçılar Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler