Ana SayfaÜnlülerTepki Oklarına Hedef Olan Esra Erol: "Oradaki Anne Esra' nın Tavrıydı"

İlgili Postlar

Tepki Oklarına Hedef Olan Esra Erol: “Oradaki Anne Esra’ nın Tavrıydı”

Türk halkının evlilik programı sunucusu olarak tanıdığı ve gönlünde taht kurduğu ünlü sunucu Esra Erol18 yaşlarındaki Elif’ e verdiği sert tepkiyle yeniden gündeme gelmiş ünlü ünsüz herkesin tepkilerine hedef olmuştu. Hatta ünlü sunucunun açıklaması bile tepki çekerken Esra Erol yeni bir açıklama yaparak, içini döktü. “Oradaki Anne Esra’ nın Tavrıydı” diyen Esra Erol ve çarpıcı açıklamaları Haberimizde…

Esra Erol’un Açıklaması Daha Çok Tepki Çekti

Tepki Oklarına Hedef Olan Esra Erol: “Oradaki Anne Esra’ nın Tavrıydı”

Önceki haftalarda sunucu Esra Erol, programıyla Türkiye gündemini derinden sarsmıştı. Ünlü sunucu, 2 çocuk babası olan 40 yaşlarındaki Kadir Akkoyun’ a kaçan 18 yaşlarındaki Elif’ e “Çekmeyin şunu! Aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster” tepkisini sert bir ifadeyle vermişti.

Esro Erol: “Beni Bir Dakikalık Görüntüyle Yargılamayın” 

Herkesi şoke eden son olayın sonrasında tepki oklarının hedefi olan sunucu Esra Erol, “Kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarını kabul etmelerine duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu” demiş ve “Beni bir dakikalık görüntüye göre yargılamayın” ifadelerini kullanmıştı.

Esra Erol’a Ünlü İsimlerden Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

“Oradaki Programcı Esra’nın Değil, Anne Esra’nın Tavrıydı”

Tüm bu tepki kasırgası ve açıklamalardan sonra sunucu Esra Erol’ dan bir açıklama daha geldi. Sabah habere içini döken Esra Erol, “Programda yer alan çocukları kendi çocuklarım gibi görüyorum. Oradaki programcı Esra’nın değil, anne Esra’nın tavrıydı” dedi.

“Konunun Başını Sonunu Bilmeden Yorum Yapan Bir Güruh Var”

Çarpıcı sözlerine Esra Erol, şöyle devam etti; “Evli bir adamın ikinci eşi olmak için evinden kaçan 18 yaşındaki bir kız çocuğuna ve onun ötesinde herkese ‘Kız çocuklarınızı birini bulup evlenmek için değil eğitim görüp kendi ayakları üzerinde durmaları için yetiştirin’ dedim, demeye de devam ediyorum. Ama maalesef sosyal medya körün fili tuttuğu yerden tarif etmesine benzeyen bir yer. Konunun başını sonunu bilmeden, çoğu zaman konuyu bile izlemeden yorum yapan bir güruh var orada……

“Kendinizi O Kızın Anne Ve Babasının Yerine Koyun”

….Bence sosyal medyanın insanlığa yaptığı en büyük kötülük, konuyu bağlamından koparması. Kızımız kendi rızasıyla yayına geldi, yayın öncesi ‘Yüzümü göstermeyin’ gibi bir talepte bulunmadı. Kameralar önünde ve ailesini görmek istememesinden kaynaklı tavırla yüzümü göstermeyin dediği anda önlemimizi aldık. Siz kendinizi o kızın anne ve babasının yerine koyun. Beni daha iyi anlayacaksınız”

Esra Erol kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler