Ana SayfaÜnlülerBuse Varol' un Göndermeler Yükleyip Sildiği Paylaşımı İfşa Oldu...

İlgili Postlar

Buse Varol’ un Göndermeler Yükleyip Sildiği Paylaşımı İfşa Oldu…

Dillere destan bir törenle 2018 yılında ‘de nikah masasına oturan ve bu birliktelikten 2 evlatları olan Buse Varol Alişan çifti, son dönemlerde boşanma dedikodularıyla magazin dünyasını bir hayli meşgul ediyor. Kızları Eliz ilk yaş günü kutlamasıyla gün yüzüne çıkan tartışma bugün oyuncu Buse Varol’ un sosyal medyadan yayımladığı bir paylaşımla sone erdi sayılmıştı. Fakat güzel oyuncunun oğlununun bir fotoğrafını paylaşarak, “Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok.” yazması ve ardından hemen silmesi “Alişan’ a bir imada mı bulundu” yorumlarını yağdırdı. İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Alişan’dan Ağızları Açık Bırakan Buse Varol İtirafı

Buse Varol’ un Göndermeler Yükleyip Sildiği Paylaşımı İfşa Oldu…

Uzun bir süredir yuvalarının üstünde kara bulutlar olan Buse Varol ile Alişan ikilisinin boşanacakları dedikodusu son zamanlarda ayyuka çıktı. Ünlü Çiftin, kızları Eliz’ in 1. yaş gününü ayrı mekanlarda kutlaması ayrılık iddilarını iyiden iyiye kuvvetlendirdi.

“Başka Hiçbir Şeye İhtiyacım Yok.”

Ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu eşi Buse Varol, ortaya atılan dedikodulara güçlü bir ya nıt olarak oğulları Burak ‘ın yeniyaş partisinde ‘bir aradayız’ pozları verdiler. Fakat Buse Varol, sosyal medya hesabından ima yüklü bir paylaşım yaparak aslında gerçeğin çok farklı olduğunu gösterdi. Ünlü oyuncu son paylaşımında; “Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum… Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum.” notunu düştü.

İşte Buse Varol’ un Göndermeli O Paylaşımı;

Buse Varol' un Göndermeli O Paylaşımı
Buse Varol’ un Göndermeli O Paylaşımı

“Bazı İfadeleri Silip Tekrar Düzenledi”

Ancak kısa sürede Buse Varol, ima dolu paylaşımını düzeltti. Varol, yaptığı paylaşımında, “Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum… Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olun. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum.” ifadelerini kullandı.

Buse Varol Tekrar Düzenlediği Paylaşımı
Buse Varol Tekrar Düzenlediği Paylaşımı

Buse Varol Kimdir?

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler