Ana SayfaDedikoduAlişan'dan Ağızları Açık Bırakan Buse Varol İtirafı

İlgili Postlar

Alişan’dan Ağızları Açık Bırakan Buse Varol İtirafı

Son dönemde boşanacakları iddialarıyla gündeme gelen Buse Varol ve Alişan cephesine yeni bir gelişme yaşandı. Alişan’dan ağızları açık bırakan Buse Varol itirafı geldi. İşte detaylar;

Alişan İle Buse Varol Boşanıyormu? Son Nokta Konuldu…

2018 ‘de nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol ikilisinin evliliklerinin iyi gitmediğine dair dedikodular zaman zaman magazin haberlerine yansımaya devam ediyor. Yuvalarında iki evlatları olan ünlü ikilinin yollarını ayıracaklarına dair ortaya atılan iddialara çift sık sık açıklama yapsada sosyal medyayı bir türlü ikna edemiyor.

Alişan kimdir?

Alişan’ ı Paylaşarak Sürpriz Yaptı…

Oyuncu, gelen mutlu evliliğin sırrı sorusunu Alişan’ ın bir fotoğrafını yayımlarken alyans iddialarına da cevap verdi.

Güzel oyuncu eşi Alişan’ı çok sevdiğini ifade ederek evlilik alyansını hiç çıkarmadığını da paylaşımındaki fotoğrafla ispatlamış oldu…

Alişan’dan Ağızları Açık Bırakan Buse Varol İtirafı

Eşiyle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Alişan‘a Arto tarafından “Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?” sorusu soruldu. Alişan ise yanıt olarak “Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse’yi” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Alişan ‘dan Hayranlarını Sevindirecek Haber…

“Evlilik Sözleşmemiz Yok”

Eşiyle arasında evlilik sözleşmesi olduğu iddialarını da cevaplayan Alişan, “Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. ‘Onun parası, benim param’ lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem.” diye konuştu.

Buse Varol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler