Ana SayfaDedikoduBerkay Ateş: Yakışıklılık Şart Değil

İlgili Postlar

Berkay Ateş: Yakışıklılık Şart Değil

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Berkay Ateş geçtiğimiz gün samimi bir röportaj verdi. Sektör hakkında açıklamalar yapan Berkay Ateş “Yakışıklılık şart değil” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

ÖNEMLİ OLAN OYUNCULUK

Ateş, “Oyuncu olmayı neden istemiştin?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Kendimi merak ettiğim, içimi keşfettiğim, bir soru sorabildiğim, insanı anlama ihtimalini bulabildiğim ve bir şeyler anlatabilme eylemine geçebildiğim için sanırım.” Ünlü oyuncuya röportajında ayrıca “Bir oyuncu yakışıklı olmak zorunda mıdır? Bu kavram artık tarihe mi karıştı, kırıldı mı?” sorusu yöneltildi. “Bence kırıldı” diye yanıt veren Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seyirci için önemli olan, artık hikâyeler ve oyunculuklar.”

Alkollü Araç Kullanan Berkay Ateş Ehliyetini Kaptırdı

BÜYÜK BİR KİTLE TAKİP EDİYOR

Berkay Ateş, “Sadakatsiz” dizisinin ekibine sonradan dahil olmasına rağmen adaptasyon konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyledi. “Hiç yabancılık çekmedim. Birçok oyuncu daha önce tanıdığım ve çalıştığım arkadaşlarımdı. Sanki başından beri dizideymişim gibi hissediyorum hatta” diyen oyuncu, dizinin yakaladığı başarı hakkında da şu yorumu yaptı: “Gerçekten çok büyük bir kitle var ‘Sadakatsiz’i takip eden. Bunun sebebi bence hikâyenin anlatılış biçimi ve cesareti diyebilirim.”

Berkay Ateş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler