Ana SayfaDedikoduAlkollü Araç Kullanan Berkay Ateş Ehliyetini Kaptırdı

İlgili Postlar

Alkollü Araç Kullanan Berkay Ateş Ehliyetini Kaptırdı

Son dönemlerin popüler isimleri arasında olam Berkay Ateş sabah saatlerinde şaşkınlık verici bir haberle gündeme geldi. Alkollü araç kullanan Berkay Ateş ehliyetini kaptırdı. İşte detaylar;

Zımpara Yapmak Beni Sakinleştiriyor

Evindeki masasından yatağına, oturma takımından kitaplığına kadar pek çok eşyayı kendi eliyle yaptığını anlatan oyuncu, ileride marangozluk üzerine küçük de olsa mutlaka bir dükkan açma isteğinden de bahsetti.Marangozluk işleriyle uğraşmanın kendisini çok rahatlattığını da itiraf eden sevilen Ateş, “Hele zımpara atmak nasıl sakinleştiriyor beni inanamazsınız.” sözleriyle güldürdü.

Gençlik zamanlarında Tarkan’ın Harbiye konserlerinde koruma olarak çalıştığını anlatan başarılı ünlü oyuncu, “Dört gün boyunca konserlerde Tarkan’ın korumalığını yaptım ama Tarkan’ı hiç görmedim. Konser alanında güvenlik olarak çalışıyordum alan alabildiğine kalabalık. Benim Tarkan’ı görebilme şansım bile yok, evinde oturanlar Tarkan’ı daha iyi görüyor ve duyuyordu bence.” ifadeleriyle stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı.

Berkay Ateş Kimdir?

Berkay Ateş Alkollü Araç Kullanmış

Kasım ayında Berkay Ateş olayı meydana geldi. Çukur, Alev Alev ve Anne gibi dizilerde başarılı olan Berkay Ateş, şimdi Sadakatsiz dizisinde Aras rolünü oynuyor.

Sabah haberine göre Berkay Ateş, 25 Kasım’da saat 4’te Sarıyer’de trafikte mahsur kaldı. Bu esnada çevirmeye takıldı ve polis kanında 144 promil alkol olduğunu tespit etti.

Alkollü Araç Kullanan Berkay Ateş Ehliyetini Kaptırdı

Polis merkezine götürülen Ateş, “Sarhoş olduğumu bilseydim asla araba kullanmazdım. Pişmanım” dedi.
Ateş’in ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı ünlü oyuncu hakkında soruşturma başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler