Ana SayfaDedikoduAslı Bilimlier Eşi Deha Bilimlier'i Evden Kovdu

İlgili Postlar

Aslı Bilimlier Eşi Deha Bilimlier’i Evden Kovdu

Bir süre önce Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu arasında ortaya çıkan yasak aşk iddiaları iyice alevlendi. İkilinin birlikte eğlenirken görüntülenmesi üzerine Aslı Bilimlier eşi Deha Bilimlier’i evden kovdu. İşte detaylar;

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu iddiaları duyar duymaz telefonla 2. Sayfa programına bağlandı. Deha Bilimlier açıklamasında “Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı.Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah’la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm” dedi.

Bilimlier ile aynı anda yayına bağlanan ünlü modacı da şunları söyledi;

“Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı… Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok’a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar.”

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Deha Bilimlier ve Saraçoğlu’nun Fotoğrafları Kızdırdı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde Deha Bilimlier’i dinlemeye gitmiş ve ikilinin birlikte eğlenirken samimi görüntüleri internete düşmüştü. Bu görüntüler üzerine arkadaş olduklarını açıklasalar da görünüşe göre Aslı Bilimlier ikna olmadı. Aslı Bilimlier’in eşini evden kovduğu öğrenildi.

Seviyorum Giyiyorum Diyen Gülşah Saraçoğlu’ndan Kürklü Paylaşım

Aslı Bilimlier Eşi Deha Bilimlier’i Evden Kovdu

Bugün konuyla ilgili açıklama yapmak için bir magazin programına telefonla bağlanan Deha Bilimlier şunları söyledi;  “Şehir dışındaydım ve dün döndüm. Aslı, beni evden kovdu. Eve gidemiyorum. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de… Arada harcanıyorum.” Tüm bu yaşananlar ikili arasındaki yasak aşk iddialarının güçlenmesine neden olmakla birlikte ikilinin hayranlarını da oldukça kızdırdı ve sosyal medyada yeni bir tartışmayı alevledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler