Ana SayfaDedikoduKeko Seviyorum Diyen Aleyna Tilki Uzi ile Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Keko Seviyorum Diyen Aleyna Tilki Uzi ile Aşk Mı Yaşıyor?

Daha önce yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki bu kez süpriz bir aşk haberiyle gündemde. Geçtiğimiz dönemlerde yaptığı bir açıklamasında “Keko seviyorum” diyen Aleyna Tilki Uzi ile aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

Aleyna Tilki Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki, katıldığı bir etkinlikte kendinden yaşça büyük bir iş adamıyla yemek yerken fotoğraflandı. Genç şarkıcının evli olduğu iddia edilen 2 çocuklu iş adamına aşık olduğu söyleniyor.

Aleyna Tilki’ nin Annesi Havva Öztel Kendisine Gelen Mesajı İfşaladı…

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük, evli ve 2 çocuklu iş adamıyla evden ayrılırken çekilmiş videosu yayınlandı. İddiaya göre 21 yaşındaki Aleyna Tilki, işadamı ile birliktelik yaşıyordu. Ancak bu iddialar kısa süre içinde  Haldun Demirhisar tarafından yalanlanmıştı.

Keko Seviyorum Diyen Aleyna Tilki Uzi ile Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz Temmuz ayında Twitter hesabından ‘Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor’ mesajını paylaşmış bunun üzerine de Uzi’den ‘hani keko seviyordun’ cevabı gelmişti. Sosyal medya sayesinde ikili arasında başlayan dostluğun aşka dönüştüğü iddia ediliyor.

“Keko Seviyorum”

“Önceden beni tanıyor olması lazım… Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, ben de merak uyandırmalı! Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim. İlk buluşmada tek olmak istemem. Arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olalım. Çok efendi, ağır, biraz keko, maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Özünde kekoluk olacak, öyle gözüküp hissettirmemek için elinden geleni yapacak.”

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler