Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den Yeni Paylaşım

Ara ara göz önünden çekilmeyi seven ünlü çift yeni yılla birlikte sosyal medya hesaplarından güzel bir paylaşım yaptı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Kadir Doğulu İnternete Düşen Görüntüler Hakkında İlk Kez Konuştu

“Partneriniz Serra Arıtürk’le iyi bir enerji yakaladınız. Onun ilk dizisi olduğu için zorluk yaşadınız mı?” sorusuna Doğulu, “Çok iyi anlaştık. Açık fikirli ve bu işe iştahlı… İlk kez oyunculuk yapması insanlara handikap gibi gelebiliyor ama benim son projelerimde genellikle tercihim, yeni yeteneklerden yana… Serra da hem istekli hem de çok yetenekli… Çok iyi anlaşıyoruz, bu da ekrana yansıyor.” sözleriyle yanıt verdi.

Doğulu, Neslihan Atagül ile mutlu evliliğinin sırrını ise şu sözlerle anlattı: “Sürekli uyanık olmak gerek. Bir şeyin iyi gittiğini görüyorsan, bununla ilgili meraka girmen lazım. ‘Ben istiyorum, bu olsun’ ya da ‘O istedi diye yapmıyorum’ dediğinizde, bir süre sonra biter. Evimizde yıldızlık ve starlık yerine dişi ve erkeklik kavramını bilen iki insan var. Kıskançlık ve ‘Ben ne dersem onu yapacak’ gibi bir durum bizde söz konusu olamaz. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü yalan… Her başarının arkasında kadın vardır. Çünkü yaratıcı olan dişidir. Ama onu yaşatan da erkektir.”

Kadir Doğulu: Evet İhanet Ettim

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Düşman Çatlattı

Şarkıcı Murat Dalkılıç geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu da vardı. Birlikte çok eğlenen çift Dalkılıç’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti. İkilinin sosyal medya hesaplarında paylaşıkları görüntülerde ihanet ve ayrılık iddialarına bir yanıt niteliğinde değerlendirildi.

Konserden renkli anları sosyal medya hesabından paylaşan Neslihan Atagül eşin gözlerinin içine bakıp şarkı söyledi. Oldukça keyifli zamanlar geçiren çift her şey yolunda mesajı verdi.

Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den Yeni Paylaşım

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, haklarında çıkan ayrılık iddialarını paylaştıkları bu kareyle yalanladı. Çift, kareyi “Doğulular bereketli yıllar diler” notuyla paylaştı. Bu paylaşımla çift geçtiğimiz senenin sonlarına doğru bir magazin programında ortaya atılan boşanma iddialarını da yalanlamış oldu.

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler