Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu: Evet İhanet Ettim

İlgili Postlar

Kadir Doğulu: Evet İhanet Ettim

Bir süre önce “Aşkın Tarifi” dizisinde Serra Arıtürk’le yasak aşk dedikodularına karışan Kadir Doğulu’dan gündeme damgasını vuran açıklama geldi Kadir Doğulu “Evet ihanet ettim” dedikten sonra sözlerine devam etti. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Neslihan Atagül’den İmalı Paylaşım

Bir muhabirin sorduğu “Eşinizin tepkisi ne oldu?” sorusuna yanıt veren Doğulu, “Neslihan evde. Ankara’dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa…” diye cevap verdi.

Sosyal medyada tepki toplayan görüntülerin ardından gözler Neslihan Atagül’e çevrildi. Bir süre sessizliğini koruyan Atagül, Instagram hesabı üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp “Durun! Biraz güleceğim” notunu ekledi.

Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu Boşanıyormu? 

Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin boşanma aşamasına geldiğini canlı yayında ifşa eden Akay, “Kadir Doğulu yakın çevresine ilk zamanlar karısını sevdiğini ama Serra Arıtürk’e de bir ilgisi olduğunu söylüyormuş. Neslihan’ın kıskançlığı, Serra Arıtürk’ ün Kadir Doğulu için, “Artık neredeyse metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor” demesi ile başlamış. Neslihan Atagül’e yakın kaynaklar ise, Neslihan’ın Serra Arıtürk’ün adını duyduğu anda agrasifleştiğini söylüyor.” ifadelerini kullandı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Kadir Doğulu: Evet İhanet Ettim

Bir süredir ihanet iddialarıyla gündemden geçmeyen ünlü oyuncu Kadir Doğulu geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Yeni projelere başlamak üzere olduğunu belirten Doğulu “Güzel işler yapacağız” dedi. Muhabirlerin ihanet iddiaları hakkındaki sorularını şu sözlerle tiye aldı;

“Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım. İhanet ettim’ sözleriyle dedikoduları ti’ye aldı. Haberleri görünce ‘karıcığım seni aldatmışım’ dedim gülüp geçtik.”

Neslihan Atagül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler