Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu'ndan Olay Yaratan Kürk Açıklaması

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu’ndan Olay Yaratan Kürk Açıklaması

Dönem dönem yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz gün yine gündem yarattı. Gülşah Saraçoğlu’ndan olay yaratan kürk açıklaması geldi. İşte ünlü modacının o açıklamaları;

Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile Yeniden Barıştı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermiş evlilik kararı alan çift yeniden yollarını ayırmıştı. Bir daha bir araya gelmeyecekleri düşünen çift yeniden barışmıştı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Estetik Yorumuna Sert Cevap!

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa takipçisinden ‘Göz bebeklerin ve kulakların dışında hiçbir yerin orijinal değil’ diye yorum gelince ünlü modacıdan yanıt gecikmemişti. Saraçoğlu takipçisine şu şekilde yanıt vermişti;

“Özür dilerim size bu kadar rahatsızlık verdiğim için. Ayrıca parmak izim ve kan grubum da orijinal. Geri kalanını Türk doktorlarına emanet ettin. Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır. Hadi şimdi istediğin gibi linç et beni. Ne kadar kayda değer olduğumu sen kendi kafanda yaşa…”

Gülşah Saraçoğlu’ nun Kalçasına Kadar Olan Yırtmacı Düğüne Damgasını Vurdu…

Gülşah Saraçoğlu’ndan Olay Yaratan Kürk Açıklaması

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı kürk açıklamasıyla çok eleştirilen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu sabah saatlerinde bir magazin programına telefon bağlantısıyla katılayarak bomba gibi açıklamalara imza attı. Bir süre önce başlayan tartışmayı yeniden alevlendiren Saraçoğlu;

“Ben orijinal kürk seviyorum. Orijinal giyip de ‘ben orijinal kürk giymiyorum’ diyen insanlar daha sahte geliyor bana. Ben giyiyorum, seviyorum ciddi de bir koleksiyonum var.

Hayvanlara yapılan eziyetlere hiç girmiyorum, bakmıyorum da… Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk gidiyorum. Sanatçılardan da giyenler var ama ‘giymiyoruz’ diyorlar… O zaman kimse ette yemesin, deri de giymesin… Bülent Ersoy ve benim dışında kimse kürk giydiğini kabul etmiyor.

50’ye yakın kürk montum var. Bu zamana kadar kürk giyiyorum diye başıma bir şey gelmedi.

Bu konu ile alakalı beni çok linç ettiler. Gelen hiçbir eleştiriye aldırmam, umurumda bile olmaz. Ben hiçbir şeyi gizlemiyorum giyiyorsam inkar etmiyorum. Dünyada da çok fazla giyilen bir şey…” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler