Ana SayfaDedikoduHande Soral'dan Adatılma İddialarına Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Hande Soral’dan Adatılma İddialarına Yanıt Geldi

2017 senesinde oyuncu İsmail Demirci ile hayatını birleştiren Hande Soral’ın aldatıldığı iddiaları gündeme gibi düştü. Çok geçmeden Hande Soral’dan aldatılma iddialarına yanıt geldi. İşte Hande Soral’ın o açıklamaları;

Aynı Dizide Başrol Oynnamışlardı

2017 senesinde 2,5 yıldır aşklarına tanıklık ettiğimiz çift şuan İsimsizler dizisinde başrol oynuyorlardu. İsmail Demirci, İsimsizler dizisindeki rolünden önce geçtiğimiz sezon final yapan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kemankeş rolüyle yer alıyordu. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini dile getiren ve evlenecekleri günü iple çeken çift o dönemde her ayrıntıyla seve seve ilgilendiler.

Antalya’da bulunan Kemer Country Club’da gerçekleşen düğüne ünlü isimler akın etti. Hakan Baş, Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun, Yönetmen Erol Özlevi, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Barış Kılıç ve eşi, Metin Akdülger, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Selen Uçer, Çağdaş Onur Öztürk, Arif Pişkin, Mehtap Bayrı isimlerinin yanı sıra ailelerinde yanlarında olduğu bu muhteşem düğünde çiftin mutluluğu ve sürekli dans etmeleri geceye damga vurmuştu.

İsmail Demirci Hande Soral’ı Aldatıyor Mu?

Magazin dünyasının en sansayonel magazin progamlarından olan Söylemezsem Olmaz programında geçtiğimiz gün Bircan Bali ve Arto bir iddia daha ortaya atarak İsmail Demirci’nin eşi Hande Soral’ı aldattığını iddia etti.

Hande Soral’dan düğün itirafı

Hande Soral’dan Adatılma İddialarına Yanıt Geldi

Bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih eden çiftten açıklama sadece bir fotoğrafla geldi.

Çıkan bu dedikoduların ardından Hande Soral sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekildiği mutluluk dolu bir kareyi paylaşarak adeta suskunluğunu bozdu ve ihanet iddialarının asılsız olduğunu kendilerinin de bu asılsız haberlerden haberlerinden olumsuz yönde etkilenmediklerini gözler önüne serdi. Hande Soral paylaştığı fotoğrafta bebek bekleyen annelere kendisinin de kullandığı iki programı önerdi. Soral ve İsmail Demirci, 2017 yılında evlenmişti. Çift, erkek bebek bekliyor.

Hande Soral Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler