Ana SayfaDedikoduOnur Tuna ve Hande Doğandemir Arasında Süpriz Aşk!

İlgili Postlar

Onur Tuna ve Hande Doğandemir Arasında Süpriz Aşk!

2022 senesi ünlü isimlerin aşk hayatı açısından epey hareketli geçeceğe benziyor. Daha yeniyıla gireli birkaç gün olmasına rağmen aldatmalar ve yeni aşk haberleri ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Bir aşk haberide iki beklenmeyen isimden geldi. Onur Tuna ve Hande Doğandemir arasında süpriz aşk başladı. İşte detaylar;

Instagram paylaşımları ortaya çıkardı!

Geçtiğimiz sene yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu fenomen Yağmur Karabal aşkını Instagram paylaşımları ortaya çıkarmıştı. Yazın Antalya’daki Kaputaj Plajı’nda tatil keyfi yaparak dinlenen ünlü ikilinin, birbirlerinin objektifine pozlar vermesi ise dikkatlerden kaçmadyan ayrıntılardan oldu.

İlişkilerini gizli tutmaya çaba sarfeden ünlü ikiliye, takipçilerinden “Hayırlı olsun” yorumları yağmış ardından Yağmur Karabal, Antalya Kaputaj Plajı’ndaki bu pozuna “Aşk limanı” mesajını ekleyerek, Onur Tuna’ya resmen ilanı aşk etmişti. Ancak ikilinin aşkı kısa sürdü. Onur Tuna ayrılık sonrasında bir açıklama yapmamayı tercih etti.

Uzun Zamandır Aşk Kapısını Çalmadı

Hande Doğandemir geçtiğimiz aylarda da ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin setinde tanıştığı, kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Yağızcan Konyalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Doğandemir, aşk iddiasını yalanlamıştı.

Ünlü oyuncu, “Bunu siz söylediniz. Biz aşk yaşadığımızı söylemedik. Hangi birini yalanlayalım? Olursa görürsünüz zaten. Yağız ile çok iyi arkadaşız, birbirimizi çok seviyoruz. Bizi yan yana da görebilirsiniz. Ama hayatımda birisi olursa yanımda görürsünüz.” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Doğandemir kimdir?

Onur Tuna ve Hande Doğandemir Arasında Süpriz Aşk!

Yaklaşık iki haftadır birlikte olduğu öğrenilen çiçeği burnunda çiftin, çevrelerine mutlu olduklarını söylediği konuşuluyor. İkilinin Zekeriyaköy ve Cihangir’de arkadaşlarıyla beraber sık sık eğlenceye çıktığı da kulislerde dolaşan dedikodular arasında.

Aşk iddiaları konuşulmaya devam ederken Doğandemir’in önceki gün paylaştığı fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı. Telefonunun arkasındaki fotoğrafta görünen kişinin Onur Tuna olduğu söyleniyor.

Onur Tuna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler