Ana SayfaDedikoduRihanna'nın Eski Sevgilisi Cansu Dere'nin Yeni Sevgilisi!

İlgili Postlar

Rihanna’nın Eski Sevgilisi Cansu Dere’nin Yeni Sevgilisi!

2022’nin aşk çaklantılarıyla dolu bir yıl olacağını söylemiş miydik? Sıkı durun. Gündeme bomba gibi bir iddia düştü. İddilara göre dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın eski sevgilisi Cansu Dere’nin yeni sevgilisi oldu! İşte gündemi kasıp kavuran aşk iddialarının detayları;

Miles Chamley-Watson Gönlünü Cansu Dere’ye Mi Kaptırdı?

Los Angeles’tan çekim için bir günlüğüne Türkiye’ye gelen Miles Chamley-Watson’ın adı ünlü oyuncu Cansu Dere ile bir araya gelmişti. İkilinin pozları oldukça dikkat çekmişti. Şimdilerde ise Rihanna’nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile Cansu Dere’nin yeni bir aşka yelken açtıkları konuşuluyor. Ünlü oyuncudan herhangi bir açıklama gelmezken, Miles Chamley-Watson kimdir, nereli, kaç yaşında merak konusu oldu.

Rihanna’nın Eski Sevgilisi Cansu Dere’nin Yeni Sevgilisi!

İddialara göre Miles Chamley-Watson çekime geldiğinde Cansu Dere’den etkilenmiş.İkili çekimlerde çok iyi anlaşmış olacak ki iddialara göre iki aydır birliktelermiş.

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, gündem olan yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Aşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce “Ne alaka” demiştim. Meğer, Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul’a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler.”

Ünlü skrimci Miles Chamley-Watson bir dönem Rihanna ile aşk yaşamıştı.

Cansu Dere’den Bikinili Paylaşım

Miles Chamley-Watson Kimdir?

Miles Chamley-Watson, 3 Aralık 1989 yılında doğmuş İngiliz asıllı eskrimcidir.

Chamley-Watson, 2012 Yaz Olimpiyatlarına 2. sıradaki folyo eskrimci olarak girdi . Oyunlardaki ilk turunda bir sonraki tura veda etti. İkinci turda Chamley-Watson , Mısır ülkesini temsil eden rakibi Alaaeldin Abouelkassem’i çitle çevirdi ve 15 – 10 mağlup oldu. Abouelkassem, etkinlikte gümüş madalyanın sahibi oldu. Takım etkinliğinde ABD, çeyrek finalde Fransa’yı 45-39 yendi, ancak yarı finalde İtalya’ya 24-45 yenildi. Bronz madalya mücadelesinde, Amerika Birleşik Devletleri Almanya’ya 27-45 kaybetti.

2013 Dünya Şampiyonasında Chamley-Watson, Dünya Şampiyonasında bireysel altın madalya kazanan ilk ABD eskrimci oldu.

2016 Olimpiyatları’nda, Chamley-Watson yine ikinci turda Rus Artur Akhmatkhuzin, 13-15 bu kez kaybetti. Takım müsabakasında ABD, çeyrek finalde Mısır’ı 45-27 yendi ve yarı finalde Rusya’ya 41-45 yenildi. Bronz madalya maçında ABD, İtalya’yı 45-31 mağlup etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler