Ana SayfaDedikoduCansu Dere'den Bikinili Paylaşım

İlgili Postlar

Cansu Dere’den Bikinili Paylaşım

Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisiyle yeniden ekranlara dönen Cansu Dere, dizisinin ara vermesinin ardından tatile çıktı. Cansu Dere’den bikinili paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere Sosyal Medyanın Diline Düştü…

Geçmiş dönemlerde de hayat verdiği dizi ve film karakterleriyle hafızalara kazınan Cansu Dere, Sadakatsiz ‘de ki Doktor Asya karakteriylede bayağı bir süre konuşulacağa benziyor.

40 yaşlarındaki başarılı oyuncu Cansu Dere, sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulanlarından biri oldu. Doğal olan güzelliğine ne kadar çok güvendiğini ispat eden oyuncu Cansu Dere, makyajsız hali ile çok beğenildi.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk Sevişme Sahnesi Olay Oldu

Cansu Dere’den Bomba Aldatılma İtirafı…

Kanal D ekranında beğeniyle izlenen ‘Sadakatsiz’ dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere InStyle Türkiye aralık sayısına kapak resmi oldu. Güzel oyuncu, “Dizide  intikam peşinde koşan, aldatılmış bir kadını canlandırıyorsunuz. Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Öç almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?” şeklinde yöneltilen sorulara cevap verdi.

“Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret duymak da çok güçlü duygular. Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum…..

…..Zaten anlamını da yitiriyor önceden hissettiklerim. O yüzden, tatsız bir hadise, ‘Bu insan da böyleymiş, ne yapalım’ der hayatıma devam ederim. İnsanın olduğu yerde iyilik kadar, kötülük ve çirkinliğin de olduğuna inanan, bunu baştan kabul eden biriyim” dedi.

Cansu Dere’den Bikinili Paylaşım

Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere yaz sezonunu açtı. Dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan güzel oyuncu, bikinili fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler