Ana SayfaDedikoduMelek Mosso ve Deniz Seki Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Melek Mosso ve Deniz Seki Birbirine Girdi!

Sık sık polemiklerle gündeme gelen Deniz Seki bu kez de Melek Mosso ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Bir yorumla başlayan olay ikili arasında gerginliğe dönüştü ve Melek Mosso ve Deniz Seki birbirine girdi! İşte detaylar;

Tartışma Nasıl Başladı?

Melek Mosso, Sezen Aksu, Hadise ve Zeynep Bastık’ın ‘2021’in En İyi Şarkıcıları’ olarak seçilmesi görünüşe Deniz Seki’yi kızdırdı. Bu duruma “Bir sürü meslektaşım adına da çok ayıp karşılıyorum bu listeyi. Neye göre, kime göre? Bu kadar özel yorumcu varken hem de!” diye tepki gösteren Seki’ye Melek Mosso’dan cevap gecikmedi.

Deniz Seki: “Keyfim Çok Yerinde…”

“Biz Özel Değil Miyiz Abla?”

Bir araştırma şirketi, 2021’in En İyi Şarkıcıları olarak Melek Mosso, Sezen Aksu, Hadise ve Zeynep Bastık’ı seçti. Deniz Seki ise bu duruma “Bir sürü meslektaşım adına da çok ayıp karşılıyorum bu listeyi. Neye göre, kime göre? Bu kadar özel yorumcu varken hem de!” sözleriyle sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Melek Mosso da Seki’yi hedef aldı: “Abla biz özel değil miyiz?” diyerek Seki’ye karşı çıktı. Ve araştırma şirketinin paylaştığı bu sonuçlar ikili arasında yeni bir polemiğin başlamasına neden oldu.

Melek Mosso kimdir?

Deniz Seki Geri Adım Attı

Melek Mosso’nun bu yorumu üzerine işlerin kızışacağını anlayan hatta belki de gerçekten yanlış anlaşılan Deniz Deki Mosso’ya şu şekilde yanıt vererek olayı tatlıya bağladı;

“Tabiiki şahanesiniz ben bu araştırma merkezini merak ettim sadece ayrıca senin gün be gün yükselişinle başarınla gurur duyuyorum”

Deniz Seki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler