Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Doğu Demirkol Tartışmasında Son Nokta Konuldu

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Doğu Demirkol Tartışmasında Son Nokta Konuldu

Bir süredir gündemden düşmeyen Cem Yılmaz Doğu Demirkol tartışmasında son nokta konuldu. İşte ünlü komedyenler arasında yaşananlar?

Aynı Espiriyi Doğu Demirkol’da Yapmıştı

Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum Plus gösteri yılbaşında Netflix’te izleyicisiyle buluştu. Cem Yılmaz ile Doğu Demirkol bir espride pişti oldu. Durumu fark eden Demirkol, sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Cem Yılmaz’ın “Allah diyen aslan” esprisini Doğu Demirkol’un iki 2.5 yıl önce Harbiye’de yaptığı ortaya çıktı. Demirkol, esprinin yeniden Cem Yılmaz tarafından kullanılması üzerine söz konusu espriyi yaptığı anları Instagram hesabından paylaşarak “Eskilerden bir yorum” notunu ekledi.

“Sıkıntı Yapma İlham Kaynağı Olmaya Devam Et”

Şimdilerde FOX TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasında jürilik yapan Doğu Demirkol’un bu paylaşımına ilk yorum Mustafa Sandal’dan geldi. Paylaşıma yorum yapan Sandal, “Sıkıntı yapma Doğum. Sen tebessüme ve pozitif enerjiye konsantre olmaya devam et. Haa buradan kendine feyz alanlara ilham kaynağı olmaya devam et” yazdı.

Doğu Demirkol’un videoyu yıllar sonra paylaşması da Cem Yılmaz’a gönderme yaptı olarak yorumlanmıştı.

Cem Yılmaz’dan Yanıt Gelmedi

Gösteri sonrasında pek çok olumsuz yorum alan Cem Yılmaz’ın asıl gösterisini izleyenler gösterinin gerçekten çok komik olduğunu fakat montajla pek çok yerin kesildiği için bağlantıların net anlaşılmadığı düşüncesindeler. Bunun yanı sıra espri pişti durumuna da, gösteriyle gelen olumlu olsumsuz yorumlara da, Mustafa Sandal’ın her zamanki gibi kendisiyle ilgili olmayan bir konun içinden kendine polemik yaratma girişimi de Cem Yılmaz tarafında kayıtsız kaldı. Konu hakkında açıklama ise Demirkol’dan geldi.

Metin Akpınar ’dan Cem Yılmaz ‘a Özür Açıklaması…

“Amacım Kendimi Aklamaktı”

Cem Yılmaz, son gösterisinde “Allah diyen Aslan” esprisine yer vermiş, aynı espriyi daha önce Doğu Demirkol’un kendi şovunda kullandığı ortaya çıkmıştı. Demirkol, o esprisini sosyal medyadan “Eskilerden bir şaka” notuyla paylaşmıştı.

Komedyen, önceki gün Zorlu Center’daydı. Komedyen, paylaşımıyla ilgili sorulara, “Ben kendimi aklamak için paylaştım. Bu espriyi herkes yapabilir. Benim tapulu malım değil ama Cem abi gösterisinde yapınca, beni izlemeye gelenler de ‘Cem Yılmaz’dan mı esinlendi demesin diye paylaştım” dedi.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz Doğu Demirkol Tartışmasında Son Nokta Konuldu

Doğu Demirkol, sözlerine şöyle devam etti: “Ben Cem abiden almadım espriyi, o benden aldı gibi bir algı için de paylaşmadım. Konuyu farklı işledik zaten. Ben Cem abiyi severim, o bizim değerimiz.” Muhabirlerin “Komedyenler birbirinden esinleniyor mu” sorusuna ise Demirkol “İzliyoruz birbirimizi, gördüklerimiz üzerinden başka örneklerle aynı şeylere değindiğimiz oluyor” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler