Ana SayfaÜnlülerMetin Akpınar ’dan Cem Yılmaz 'a Özür Açıklaması...

İlgili Postlar

Metin Akpınar ’dan Cem Yılmaz ‘a Özür Açıklaması…

Usta sanatçı Metin Akpınar’ dan Cem Yılmaz‘ a bir özür açıklaması geldi. Usta sanatçı, ünlü komedyenden neden özür diledi? İşte Detaylar…

Cem Yılmaz’ dan İddialı Açıklama…

Metin Akpınar ’dan Cem Yılmaz ‘a Özür Açıklaması…

Geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programına konuk olarak katılan usta sanatçı Metin Akpınar, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilgili yöneltilen bir soruya ”Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up’ da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, doğru konuşmak, tonlama ve tiplemede daha büyük başarılar bekliyor insan” cevabıyla gündem olmuştu.

Komedyen Cem Yılmaz isa bu sözler üzerine “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum.” demişti.

“Cem’ den Ve Sevenlerinden Çok Özür Diliyorum”

Cumhuriyet’ ten Tuğba Özer’ in sorularını cevaplayan Ünlü Sanatçı Metin Akpınar, komedyen Cem Yılmaz hakkındaki ifadeleri için “Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’ den ve sevenlerinden çok özür diliyorum” dedi.

Cem Yılmaz kimdir?

Metin Akpınar: “Ekonomimiz Sağlıklı Gitmiyor”

Metin Akpınar ardından siyasetteki güncel gelişmeleri de yakından takip ettiğini belirterek şu ifadelere değindi; “Ben bu yaşa geldim, Türkiye bir türlü geçiş döneminden çıkamadı. Zaman zaman iyiye zaman zaman geriye oluyor bu geçiş. Son zamanlarda da özellikle ekonomimiz sağlıklı gitmiyor. Mutlaka bilerek yapılıyor, bir planları var. Umarım cari açığı kapatmak açısından bu yolu seçtiler. Biraz da Çin politikasını uyguluyorlar diye düşünüyorum. Ucuz iş gücü yatırımı, sermayeyi çekmek gibi bir düşünce var anladığım kadarıyla.”…

Metin Akpınar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler