Ana SayfaDedikoduEbru Yaşar Fena Çıkıştı: "Hülya Avşar Gaza Gelmiştir..."

İlgili Postlar

Ebru Yaşar Fena Çıkıştı: “Hülya Avşar Gaza Gelmiştir…”

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, önceki gün sahneye çıktığı bir mekanda oryantal dansçı Didem Kınalı‘ nın “Bazı sanatçıların alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden çok sıkıldım” biçimindeki ifadelerine cevap verdi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar‘ ın oryantal Didem’ e sahne afişinde bulundurması hakkında da şoke eden açıklamalar yaptı. İşte Detaylar…

Ebru Yaşar’dan Estetik İtirafı

Ebru Yaşar Fena Çıkıştı: “Hülya Avşar Gaza Gelmiştir…”

Geçtiğimiz gece Maslak’ taki olan bir mekanda sahneye çıkan usta şarkıcı Ebru Yaşar, kendisine dinlemeye gelenler eşsiz bir gece geçirtti. Ebru Yaşar, sahnesini almadan önce yaptığı rutinleri şu ifadelerle dile getirdi: “Geceden başlar benim rutinim. Çok güzel uyumam, iyi bir uyku çekmem lazım. Gündüzleri olabildiğince dinlenmeye çalışırken, bitki çayları içiyorum. Çocuklarla daha az konuşup, relaks olmaya çalışıyorum. Hasan Can seyrediyorum, gülmem lazım. Böyle neşeli muhabbetli gün olsun ki ben de burada dinleyicimize elektriği geçirmek istiyorum. Güzel bir sahne olsun istiyorum”

Didem Kınalı: “Çok Sıkıldım”

Oryantal Didem Kınalı’nın “Bazı sanatçıların alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden çok sıkıldım” ifadelerinin gündeme yerleşmesinin sonrasında is Ebru Yaşar, konu hakkında şunları söyledi: “Haberim yok diyeceğim ama abes kalacak. O da bizim çok sevdiğimiz bir sanatçı arkadaşımız. Öyle bir şey olabilir mi? Zaten ondan önceki gecelerde vardı…”

Oryantal Didem Kınalı Kimdir?

…..Kadrodur bu, kadrolar değişir. Müessese bazen öyle uygun görür. Bazen başka türlü uygun görür. Bakın benim bu gece üçüncü gecem. Kadro hep sürekli değişiyor, değişecektir. Bu öyle bir şey yani.”

Tanju Çolak’ dan Bomba İtiraf: “Hülya Avşar Karımla Konuştu”

“Canım O da Gaza Gelmiş…”

Şarkıcı Hülya Avşar ‘ın kendi afişinde özellikle oryantal Didem’e yer verilmesi sorulan Ebru Yaşar, “Canım o da gaza gelmiş orada, ne yapsın! Ama yanlış anlama olmuş diye düşünüyorum. Kimsenin burada art niyeti asla yok, olamaz. Sanat camiası zaten küçük. Hepsi benim sevdiğim dostlarım arkadaşlarım, kardeşlerim oluyor. Benlik bir durum yok.” dedi.

Ebru Yaşar kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler