Ana SayfaDedikoduBaşak Dizer Güzelliğiyle Büyüledi

İlgili Postlar

Başak Dizer Güzelliğiyle Büyüledi

Yaklaşık beş aylık hamile olan Başak Dizer geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşmıştı. Dün de eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte arkadaşlarıyla buluşan Başak Dizer güzelliğiyle büyüledi. İşte o kareler;

Başak Dizer’den Hamile Pozu

Malum, Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi geçtiğimiz kasım ayında Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beş aylık hamile olan eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, önceki gün ilk kez büyüyen karnıyla paylaşım yaparak takipçilerini sevindirdi.

 

Arkadaşlarıyla Buluştular

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti, önceki gün yakın arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi. Birlikte kahve içen çift, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Başak Dizer ‘den Hamilelik Açıklaması

Başak Dizer Güzelliğiyle Büyüledi

Eşi ve arkadaşlarıyla boydan çekilen bu fotoğrafını yayınlayan Dizer’in, karnının belirginleştiği görüldü. Dört aylık hamile olan Başak Dizer’in paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in yaz başı ABD’ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürülmüştü.

Başak Dizer Kimdir?

Ancak Tatlıtuğ’un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Tatlıtuğ ve Dizer’in bebeklerini Türkiye’de dünyaya getireceğini ifade etmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

“Allah’ın Bize Hediyesi”

Babaanne olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ yaşadığı mutluluğu anlatmıştı;

“Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler