Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer 'den Hamilelik Açıklaması

İlgili Postlar

Başak Dizer ‘den Hamilelik Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Başak Dizer ‘in hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dizer konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında….

Yanlış Haber!

Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında dünya evine giren Başak Dizer’in hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü modacı konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dizer, “Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber” dedi.

Kıvanç-Tatlıtuğ..

Başak Dizer’e Gönderilen O Korkunç Mesaj Ortaya Çıktı…

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, geçtiğimiz haftalarda yabancı bir şahsın  kendilerini ölüm tehditleri göndererek rahatsız ettiklerini iddia ederek şikayetçi olmuş, sonrasında da Aile Mahkemesi’nin yolunu tutarak koruma kararı çıkartmışlardı…

‘Zorlama Hapsi’ Talebinde Bulundular!…

Hürriyet haber’in hazırlamış olduğu özel haberine göre; oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, kendilerini sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürdükleri iki seneye kadar hapis talebiyle dava açtıkları aynı şahıs aleyhinde  bu sefer ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundular.

Başağın Harbiye’ deki Restoranını Bastı!

O şahıs, Kıvanç Tatlıtuğ‘ un eşi Başak Dizer’in Harbiye’de bulunan restoranını bastığı iddiasıyla gündeme düştü. Ünlü çift, şahıs Sinan Altıntaş’ın kendilerini sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürerek korunma talep etti.

Aile mahkemesi söz konusu Sinan Altıntaş adlı kişiye üç ay müddetle ünlü ikiliye yönelik tehdit içeren davranış ve sözlerde bulunmamasına ve oturdukları konuta yaklaşmaması hakkında karar vermişti. Diğer taraftan Sinan Altıntaş adlı şahıs hakkında hapis istemiyle dava açılmıştı.

‘Kocan Ölecek, Hiç Ümidin Kalmasın’

Ceza davası sürerken oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer tekrar mahkemeye başvurmak zorunda kaldılar. Konusu geçen şahsın tedbir kararına uymayıp hakaret ve tehditler etmeye devam ettiğini öne süren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin avukatı dilekçesinde şöyle belirtti;

“Tedbir kararını hiçe sayan S.A, Başak Dizer’e ‘Kocan ölecek, hiç ümidin kalmasın’ şeklinde mesajlar atmıştır. Davalının ‘zorlama hapsi’ ile cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Tatlıtuğ çiftinin İtirafı Reddedildi!…

Fakat ceza mahkemesi, tehdit mesajlarının Sinan Altıntaş adlı şahıs tarafından yollandığının sabit olmadığı sebebiyle Tatlıtuğ çiftinin ‘zorlama hapsi’ istemini reddetti.

Tatlıtuğ çifti, ceza mahkemesinin aleyhlerine aldığı karara itiraz ettilersede bir üst mahkeme de alınan kararın doğru olduğu sebebiyle çiftin itirazını reddetti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler