Ana SayfaÜnlülerHande Soral'dan düğün itirafı

İlgili Postlar

Hande Soral’dan düğün itirafı

Hande Soral’dan düğün itirafı… Ünlü oyuncu Hande Soral, kız kardeşi Bensu Soral’ın düğünü hakkında açıklamada bulundu. Hande Soral, güzel oyuncu Bensu Soral’ın düğünü için gün sayıyor. Detaylar haberimizde…

Hande Soral: Kadın olarak var olmak kolay değil!

Hande Soral Hakan Altun konserinde

Güzel oyuncu Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile birlikte önceki akşam Harbiye’de konser veren Hakan Altun’u dinlemeye gitti. Ünlü çift, Hakan Altun şarkıları ile coştu.

Hande Soral Kimdir?

Hande Soral yeni sezonda ekrana dönüyor mu?

Bir süredir televizyon ekranlarında göremediğimiz ünlü oyuncu Hande Soral, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette yeni projeleri olup olmadığı konusunda “Bende bekliyorum. İnşallah sezonda bir şey olacak.” dedi. Son dönemde çok popüler olan internet dizileri ile ilgili de konuşan Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, bu dizilerde çalışmaya sıcak baktıklarını ifade ederek “Hem süreler hem çalışma şartları açısından avantajlı. Başı sonu belli olan bir işte ben yer almayı tercih ederim.” diye konuştu.

Hande Soral’ın düğün heyecanı

Hande Soral’ın, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral, geçtiğimiz Mart ayında Hakan Baş ile nişanlanmıştı. Bensu Soral, önümüzdeki günlerde görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Hande Soral, kız kardeşinin düğünü ile ilgili de konuştu ve “Valla hazırlıklar devam ediyor. Ay sonu düğünümüz var. Bende başladı heyecan, onlar değiller.” diye konuştu.

Hande Soral’dan sektörde kadın olma konusunda samimi açıklamalar

Hande Soral, geçtiğimiz haftalarda bir kadın olarak sektörde var olmanın zorlukları hakkında söyledikleri ile gündeme gelmişti. Hande Soral, “Bir kadın olarak var olmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında, işimin tek sevdiğim yanı işimi yaptığım an,kayıt ve stop anı, onun dışında yürütmen ve yönetmen gereken bir sürü denge var bence yorucu olan kısım o.” diye konuşmuştu. Çok güçlü bir karakter olarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinin de altını çizen Hande Soral, “Her şeyin altından kalkabilecek güçte, sağlam ve savaşçı biriyim. Zeynayım ben.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler