Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' şarkısı çalıntı mı?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı çalıntı mı?

Aleyna Tilki’nin ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı çalıntı mı? Aleyna Tilki’nin geçtiğimiz günlerde Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı ve rekora koşan yeni şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’ hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Şarkının, çalıntı olduğu iddia edildi. Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı çalıntı mı? İşte detaylar…

Aleyna Tilki Rekora Koşuyor! 5 Günde 25 Milyon…

Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı çalıntı mı?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde ‘Dipdiz Kuyu’ isimli şarkısı ile dinleyici karşısına çıktı. Tilki’nin, beş günde 25 milyon dinlenen ve rekora koşan şarkısının çalıntı olduğu iddia edildi. Sanat camiasında Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay, bestesi Emrah Karaduman’a ait olan ve Aleyna Tilki’nin yorumladığı ‘Dipsiz Kuyu’ şarkısının çalıntı olduğunu iddia etti.

Aleyna Tilki kimdir?

Onur Akay, Aleyna Tilki’nin şarkısının çalıntı olduğunu iddia etti

Onur Akay, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Aleyna Tilki, Emrah Karaduman’la birlikte yaptığı ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısını Youtube’ta yayınladı. Şarkı, kısa sürede izlenme rekorları kırdı. Ancak bestesi Emrah Karaduman’a ait olan ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkının ana teması, 29 sene önce Acıların Kadını Bergen’in söylediği ve sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a, bestesi ise Cengiz Tekin’e ait olan, ‘Yıllar Affetmez’ şarkısı ile aynı. Yine MESAM Teknik Bilim Kurulu karar verecek ve göreceksiniz eserdeki pay oranın belirlenmesi için tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar verilecek. Cengiz Tekin, bu sabah erkenden MESAM’a giderek, Teknik Bilim Kurulu’na başvurdu. Tekin’le telefon görüşmesi yaptım ve kendisine, 1997 yılında çıkan Ümit Besen’in ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ şarkısı ve 1990 yılında çıkan Kurtuluş Türkgüven’in ‘Çok mu Gördünüz?’ şarkılarının da ‘Yıllar Affetmez’ şarkısından alıntı olduğunu söyledim ve bu durumda ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısının, bu iki şarkıya da benzerlik gösterdiğini ilettim. Kendisi bana, “1700 bestem var, ben bu şarkıyı 87 yılında Bergen’e okuttum. Hangi biriyle uğraşalım. Tarkan’ın şarkısı ile olan olayda da araya biri girdi ve uzlaşma yoluna gidilecek” dedi ve bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

İşte Aleyna Tilki’nin ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı

Aleyna Tilki’nin geçtiğimiz günlerde Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı ve rekora koşan yeni şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’un çalıntı olduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler