Ana SayfaÜnlülerEda Ece 'nin 'Maske Kimsin Sen' Tepkisi...

İlgili Postlar

Eda Ece ‘nin ‘Maske Kimsin Sen’ Tepkisi…

FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştuğundan beri tartışma yaratan ‘Maske Kimsin Sen’ adlı yarışması final bölümüyle ekranlara televizyona veda etmişti. Programın jüri üyelerinden oyuncu Eda Ece, ‘Maske Kimsin Sen’ yayından alınmasıyla alakalı ilk kez bu kadar net konuştu. ” Arabistan’ da bile 3 ya da 4. sezonda” diyen Eda Ece’ nin büyük tepkisi ve Detaylar Haberimizde…

Eda Ece İkinci Kez Koronavirüs Hastalığına Yakalandı

Eda Ece ‘nin ‘Maske Kimsin Sen’ Tepkisi…

Pandeminin başında hasta olan oyuncu Eda Ece, en son geçtiğimiz haftalarda ikinci defa koronavirüs hastalığına yakalanmış ve sevenlerini üzmüştü.

FOX TV televizyonlarında izlenilen yarışma ‘Maske Kimsin Sen’, izleyicisiyle buluştuğundan bu yana tartışmalara neden olmuştu. Ünlüler camiasından isimlerin kostüm ve maske ile kimliklerini saklayarak şarkılar söylediği ‘Maske Kimsin Sen’, ilk etapta sosyal medyada satanizm ile paganizm propagandası yürüttüğü iddialarıyla Türkiye gündemine düşmüştü.

Eda Ece: “Suudi Arabistan’ da Bile 4. Sezonda” 

Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı iddia edilen  ‘Maske Kimsin Sen’, ekranlarda 9. bölümüyle son bularak yayından kaldırıldı. Final bölümü yayınlandığında programın jüri üyelerinden oyuncu Eda Ece’ nin ‘Maske Kimsin Sen’ yayından alınmasıyla alakalı adeta isyan bayrağını çekerek, “Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan ‘da bile 3 ya da 4. sezonda” dedi.

“Çok Üzülüyorum Şu Anda Bittiği İçin”

Tepkili açıklamalarının şu ifadelerle devam eden Eda Ece, “Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için” şeklinde yorumladı…

Eda Ece Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler