Ana SayfaDizilerTek Yürek Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Tek Yürek Oyuncu Kadrosu

Tek Yürek oyuncuları ve zengin Tek Yürek oyuncu kadrosu merakla bekleniyordu. Önceleri Sıfır Noktası ismi ile ekranlardaki yerini alacağı konuşulan Degas Film’in yeni dizisi ekranlara Tek Yürek geliyor. 7 Şubat 2019 perşembe akşamı Trt1 ekranlarında izleyicisi karşısına geçen Tek Yürek oyuncu kadrosu ve tüm karakterlerle birlikte Tek Yürek oyuncuları haberimizde…

Aralık 2018 başında çekimlerine başlanan Tek Yürek’in senaristleri Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli. Tek Yürek yönetmeni ise ilk 3 için Mehmet Ada Öztekin sonrasında ise Nezahat Coşkun olacak.

Tek Yürek Dizisinin Konusu

Zeytinburnu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen topluma kazandırma projesi ortaya bir buz hokeyi takımı çıkartır. Buz hokeyi takımı Halit hocanın katkıları ile başlangıçtaki sıfır noktasından şampiyonluğa uzanan bir hikayeyi konu alıyor. Kanada’da buz hokeyi koçu olan Halit hoca eşinin ölümü üzerine kesin dönüş yapar ve ülkesinde bu işe devam eder. Halit hoca zoru kolay yapan, imkansızı oldurmaya çalışan oldukça kararlı bir koçtur ve semtin gençlerinden profesyonel buz hokeyi takımı kurarak dünya şampiyonu olmayı hedeflemektedir.

Tek Yürek Oyuncu Kadrosu / Tek Yürek Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler