Ana SayfaKimdirAnıl Tetik Kimdir?

İlgili Postlar

Anıl Tetik Kimdir?

Anıl Tetik kaç yaşında? Anıl Tetik aslen nereli? Anıl Tetik nereli? Anıl Tetik hangi burç? Anıl Tetik kimdir?Anıl Tetik dizileri,Anıl Tetik filmleri? Anıl Tetik biyografi? Anıl Tetik haberleri? Anıl Tetik burcu,Anıl Tetik hayatı? Anıl Tetik gerçek adı? Anıl Tetik eski hali? Anıl Tetik son hali? Anıl Tetik biyografisi ve hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Anıl Tetik kaç yaşında? Anıl Tetik aslen nereli? Anıl Tetik nereli? Anıl Tetik hangi burç?

Anıl Tetik, 1 Temmuz’da İstanbul Küçükçekmece’de dünyaya geldi. Anıl Tetik, aslen Kırklareli’lidir. Yengeç burcu olan Anıl Tetik, 28 yaşındadır.

Anıl Tetik kimdir?

Survivor Anıl diye tanınan Anıl Tetik, Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Aynı zaman bir motor sporcusu olan Survivor Anıl lakabıyla tanınan ünlü Tetik, tehlikeli bir spor olduğundan ailesinin karşı çıkmasına rağmen bu spora devam etmektedir. Bu alanda şampiyonluk sahibi de olan başarılı oyuncu Anıl Tetik, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaptı ve tam 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düştü. Ailesinin itirazlarına rağmen  Anıl Tetik, kilo vererek çocukluk hayalini gerçekleştirmek için motor sporları dersleri almaya başladı. Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında birçok derece ve başarı elde etti. İki kez Türkiye başarılı sporcu Anıl Tetik, şampiyonluğu  ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birinci olarak üçte üç yaptı.
Geçmişte uçak pilotu olmayı isteyen yakışıklı oyuncu Anıl Tetik, bu yüzden ingilizcesinin çok iyi olması gerektiğini biliyordu. Üniversite eğitimimi de bu yönde almak için başarılı isim Anıl Tetik, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi. Fakat daha sonra bu isteği değişti.

Anıl Tetik’in Survivor hayatı

Oyuncu Anıl Tetik’in asıl üne kavuştuğu sosyal paylaşım platformlarından çokça kişi tarafından tanınıp eskisinden de fazla beğenilmeye başladığı Survivor macerası nasıldı gelin birlikte bakalım; 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Survivor Anıl, kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek istedi. Bu yönde eğitim de alan Survivor yarışmacısı ve başarılı oyuncu Anıl Tetik; Oya Başar, Şafak Sezer gibi oyuncuların oynadığı “Alemin Kıralı” dizisinde oynadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler