Ana SayfaKimdirKaan Altay Köprülü Kimdir?

İlgili Postlar

Kaan Altay Köprülü Kimdir?

Gelecek vad eden ve sinemanın yakışıklı oyuncularından biri olmaya aday, tiyatro oyuncusu Kaan Altay Köprülü Kimdir? Kaan Altay Köprülü nerelidir ve kaç yaşındadır? Kaan Altay Köprülü hangi burçtur ve hangi projelerde yer almıştır? Yakışıklı oyuncu Kaan Altay Köprülü hakkında merak edilen detaylar Kimdir haberimizde..İşte Kaan Altay Köprülü..

Kaan Altay Köprülü Kaç Yaşında? Kaan Altay Köprülü

Aslen Nereli? Kaan Altay Köprülü Hangi Burç?

Kaan Altay Köprülü, 20 Şubat 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olduğu bilinen Kaan Altay Köprülü Balık burcudur ve şimdilerde 23 yaşındadır.

Kaan Altay Köprülü Kimdir?

Kaan Altay Köprülü, Bostanlı Akademi’de Şebnem Doğruer’den temel oyunculuk öğretimi aldıktan sonra 2014 senesinde Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarına başlamaya hak kazandı. 2016 senesinde Macaristan’da bir köyde yaşamlarını sürdüren çocuk ve çocuk annelere modern hayatı tanıtmayı amaçlayan bir projede yer aldı. 2017 senesinde ünlü tiyatrocu ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun kurucusu olduğu Tatbikat Sahnesi’ne katıldı ve bu sahnede çalışmaya devam ediyor. Diğer yandan da Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda oyunculuk eğitimini bırakmayıp kendini oyunculuk anlamında geliştirmeyi amaç edinen yetenekli bir oyuncumuzdur.

Kaan Altay Köprülü, ilk dizisi olarak, Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşması beklenen Degas filmin yeni dizisi Tek Yürek için kamera karşısına geçmeyi planlıyor. Yıldız oyuncumuz Kaan Altay Köprülü’ya  bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

Kaan Altay Köprülü’nün Yer Aldığı Projeler;

  • Pal Sokağı – 2017 – Tiyatro Oyunu
  • Woyzekt Masalı -2015 – Tiyatro Oyunu
  • Tek Yürek – 2019 – Dizi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler