Ana SayfaKimdirHamza Yazıcı Kimdir?

İlgili Postlar

Hamza Yazıcı Kimdir?

Güldür Güldür adlı komedi filmi ile tanınan ve yetenekleriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Hamza Yazıcı Kimdir?  Hamza Yazıcı Kaç Yaşında?  Hamza Yazıcı Aslen Nereli?  Hamza Yazıcı Hangi Burç?  Hamza Yazıcı biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar Haberimizde…

Hamza Yazıcı Kaç Yaşında?  Hamza Yazıcı Aslen Nereli?  Hamza Yazıcı Hangi Burç?

Hamza Yazıcı 4 Şubat 1992 yılında Antakya’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 25 yaşında olan başarlı oyuncunun burcu Kova’dır.

Hamza Yazıcı Kimdir?

Çocukluğundan itibaren oyuncu olmanın hayali ile yanıp tutuşan başarılı oyuncu Hamza Yazıcı, pek çok kurumdan temel oyunculuk dersleri almıştır. Usta çırak ilişkisi içerisinde kendini geliştirdiğini ve bugünlere bu şekilde geldiğini ifade eden ünlü oyuncu, 8 ay boyunca özel temel oyunculuk eğitimi aldıktan sonra önünün açıldığına da dikkat çekmiştir.

2008 senesinde ise oyunculuk hayatına adım atmıştır. İlk olarak başrollerinde Saba Tümer, Mehmet Ali Erbil, Sümel Tilmaç’ın  rol aldığı 2015 yapımı komedi filmi Polis Akademisi Alaturka’da ‘Yüce Osman’ karakterine hayat verdi. Hamza Yazıcı genellikle komedi filminde yer almaktadır. Çılgın Kamp, Piyasadan Büyük Alacağımız Var ve Kolonya Cumhuriyeti filmlerinde rol aldı. İçerisinde yer aldığı tüm rollerin hakkını veren Hamza Yazıcı, izleyicinin gönlünde adeta taht kurmuştur.

Ayrıca tüm bunların yanında büyük bir basketbol tutkusu olan Hamza Yazıcı, geçmişinde oldukça uzun yıllar basketbol oynamış. Öte yandan, sinema izleyicisine eğlenmeyi vaat ediyor. En çok rahatsız olduğu konunun ise karşılaştığı çoğu kişinin boyunu sorması olduğunu dile getiriyor. Aynı zamanda koyu bir Fenerbahçeli.

Oynadığı Diziler :

2019 tarihinde : Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Kuşak

2018 tarihinde : Güldür Güldür (Taylan)

Oynadığı Filmler :

2017 tarihinde : Kolonya Cumhuriyeti (Uzaylı Yasin)

2014 tarihinde : Polis Akademisi Alaturka

2014 tarihinde : Piyasadan Büyük Alacağımız Var (Anlatıcı)

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler