Ana SayfaKimdirTamer Tıraşoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Tamer Tıraşoğlu Kimdir?

Bir zamanlar oyuncu Meryem Üzerli ile gündeme gelmiş olan Tamer Tıraşoğlu Kimdir? Tamer Tıraşoğlu Kaç Yaşında? Tamer Tıraşoğlu Aslen Nereli? Acil Aşk Aranıyor dizisinin Berzan’ı Tamer Tıraşoğlu Hangi Burç? Tamer Tıraşoğlu’un hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Detaylar haberimizde…

Tamer Tıraşoğlu Kaç Yaşında? Tamer Tıraşoğlu Aslen Nereli? Tamer Tıraşoğlu Hangi Burç?

Tamer Tıraşoğlu 4 Şubat 1983 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu’dur. Şu anda 35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Tamer Tıraşoğlu’nun burcu YAy’dır.

Tamer Tıraşoğlu Kimdir?

Türk izleyicisi onu ilk kez Ağır Roman Dizisinde Junior Salih olarak tanıdı. Yakışıklı oyuncu Tamer Tıraşoğlu, gurbetçi bir ailenin çocuğu olmasıyla birlikte Almanya’da dünyaya gelmiştir. 1983 senesinde doğmuş olan oyuncu Tıraşoğlu, Berlin’ de oyunculuk eğitimi almasının ardından bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Almanya’da da dizi ve filmlerde oynamış olan yakışıklı oyuncu düzgün fiziğiyle de pek çok izleyicinin gönlünde taht kuruyor.

Daha önce oyunculuk eğitimlerini yurt dışında almış olan Tamer Tıraşoğlu bu eğitimi Schauspielstudio and film atalier Langhanke de almıştır. Bundan önce ise daha Türkiye’de rol almamış oyuncunun ülkemizdeki ilk rolü Star TV’de yayınlanan Ağır Roman dizisindeki Salih rolüdür. Aynı zamanda izleyiciler onu Acil Servis dizisinden Berzan karakterinden de tanıyor. Ayrıca şu anda Acil Aşk Aranıyor dizisi kadrosunda halen daha oyunculuk yapmaktadır. Bunlarla birlikte akıcı bir şekilde ingilizce ve Almanca dillerini konuşabilmektedir. Öte yandan, Türkiye’de rol aldığı ilk sinema filme ise, Şehadet’tir. KAliteli projelerde rolmak istediğini belirten Tamer Tıraşoğlu’nun boyu 1.83’tür. Rol aldığı diğer diziler ise: Acil Aşk Aranıyor, Urfaust, Look Back in Anger, Das Restpaar, Guantanami’dir.

Rol Aldığı Diziler :

2010 senesinde :  Urfaust
2010 senesinde : Look Back in Anger
2010 senesinde : Das Restpaar
2009 senesinde : Guantanamı – Kriegs und Liebesgedichte
2008 senesinde : A Midsummer Night’s Dream
2007 senesinde : Phaedra
2006 senesinde : Neighbors
2006 senesinde : Hochzeitsabend
2006 senesinde : The Shape of Things
2005 senesinde : Masque

Rol Aldığı Filmler :

2009 senesinde : Shahada, Yönetmen: Buraq Qurbani
2009 senesinde : Einverrücktes Wochenende, SYönetmen: Ulli Baumann
2008 senesinde : Notruf Hafenkante, Yönetmen: Ulli Baumann

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler